Rolety na okna s přidanou hodnotou

Jaký druh stínění používáte? Žaluzie? Závěsy? Rolety? Slyšeli jste už o roletách Den a noc? Nabízí výhody rolet i žaluzií, a tak dávají stínění moderní rysy. Látkové rolety na okna Den a noc od FEXI navíc přináší přidanou hodnotu v podobě jednoduché montáže.

rolety-na-okna

Okenní rolety Den a noc

Nejprve trocha popisu, jak vlastně rolety Den a noc fungují. Princip rolet je jednoduchý – v kazetě je stočena látka tvořená střídajícími se pruhy. Lichý pruh je tvořen látkou s různým stupněm průsvitnosti, sudý pruh je naopak zcela průhledný.

Chcete-li rolety stáhnout a okna zastínit, stačí zatáhnout za řetízek. Roleta se začne vysouvat z kazety. Jeden konec látky je v kazetě napevno ukotven. Jak se roleta odvíjí, tvoří 2 vrstvy. Jedna se už neposouvá a zůstává nehybná na okně jako zadní kus. Přední kus se posouvá dolů.

Jelikož se látka skládá z průhledných a neprůhledných pruhů, při pohybu se různě překrývají a Vy můžete řídit množství světla, které do místnosti prochází.

Na videu je vše vidět názorně:

Látkové rolety na okna FEXI

Když vybíráte rolety na okna, můžete najít dodavatele s různou kvalitou rolet i v různých cenových hladinách. U FEXI ale máte jistotu nejlepšího poměru cena/výkon.

Čím to je?

  • Dbáme zejména na kvalitu. Nejen na kvalitu materiálů, ale i zpracování a servisu.
  • Držíme ceny na nejnižší úrovni. Přitom ale nechceme ustoupit od kvality, která je pro nás nejzásadnější.
  • Chlubíme se bezkonkurenčním zákaznickým servisem. Můžete se na nás obrátit s jakoukoliv otázkou.
  • Každou objednávku telefonicky ověřujeme, abyste měli jistotu, že je vše správně.
  • Ale hlavně: Rolety na okna od FEXI jsou již složené.

Rolety na okna doručíme již složené!

Vyberte si své okenní rolety

Jak se v rozsáhlé nabídce rolet orientovat? Na co si dát pozor při výběru rolet Den a noc? Uvažujte o následujících doporučeních:

  • Kvalita látky. To by mělo být hlavní kritérium při výběru rolety. Přesvědčte se, že látka je bez roztřepených okrajů, že v ní nejsou malé dírky, případně jiná poškození. Látka rolety by se měla bez odporu snadno zasouvat i vysouvat z kazety.
  • Kvalita kazety. Kvalitní kazeta je z pevného materiálu, neprověšuje se, ani se nekroutí při manipulaci s látkou. Ke kvalitě přispívají vyztužená záda kazety. To je u FEXI rolet samozřejmostí.
  • Bezpečnost i pro děti. Ovládací řetízek může být nebezpečný pro děti. Může totiž vytvořit smyčku, která by se mohla omotat kolem krku dítěte a ublížit mu. Je proto důležité, aby měly rolety atestaci, která dokládá bezpečnost. Tu látkové rolety FEXI samozřejmě mají.
  • Cena. To je samozřejmě také důležité hodnotící kritérium. Na trhu najdete naprosto nesmyslně předražené rolety, stejně jako podezřele levné. Ty nejdražší nepřinášejí nic navíc oproti standardu a ty nejlevnější mohou docílit nízkých cen jen ústupem od kvality.
  • Přidaná hodnota. Je moc příjemné, když najdete nabídku něčeho navíc. Tou pravou přidanou hodnotou našich látkových rolet Den a noc je to, že je před odesláním složíme. V tomto ohledu nemáme na trhu konkurenci.
  • Zákaznická podpora. Kvalitu podpory si můžete ověřit už při nákupu. Má dodavatel zákaznickou linku? Vezmou Vám telefon, když voláte? Pokud máte jen nějakou obecnou otázku a nechcete ještě nic koupit, jsou ochotni Vám pomoci? To všechno jsou ukazatele, které Vám naznačí, jak to bude třeba s reklamacemi nebo jinou podporou po nákupu. Na naši zákaznickou podporu jsme opravdu pyšní a věříme, že lepší servis nenajdete.

Rolety na okna bez vrtání

Jedním z hlavních lákadel rolet Den a noc je skutečnost, že si je snadno můžete nainstalovat sami. V případě rolet v otevřených kazetách je montáž možné provést dokonce bez vrtání, a to do 2 minut.

Montáž totiž vyžaduje pouze zavěšení háčků na okenní rám a zacvaknutí kazety do připravených háčků. Pak už jen ukotvení vodicích lanek, a to je vše.

Čas montáže dost ovlivňuje doba, po kterou skládáte samotnou roletu. Běžný postup je takový, že dostanete několik desítek součástek, ze kterých si nejprve musíte roletu poskládat. Nezkušenému zákazníkovi to může zabrat i půl hodiny. Navíc je tu riziko, že něco špatně zasunete či upevníte a problém je na světě. To si pak ověříte i kvalitu zákaznické linky.

FEXI látkové rolety v tomto ohledu vítězí nad všemi dodavateli. Nevíme o nikom, kdo by dodával již složené rolety Den a noc.

Využijte tedy naší jedinečné nabídky látkových rolet na okna a pořiďte si moderní zastínění oken.