Co dělat, když nejsou rozměry, které potřebujete?

Naši zákazníci nám občas volají, že na našem webu nenabízíme látkové rolety Den a noc v tom rozměru, který potřebují. Pro příklad: zákazník si vybral krásnou roletu Oriental luxus černá bříza, AA 1110 a potřebuje šířku 94 cm. Jenže ouha – v rozbalovací roletce vidí jen šířku 92 cm a pak až 95 cm. Proč to tak je? A co má dělat?

Proč na webu nemáme všechny rozměry rolet Den a noc?

Na našem e-shopu nemáme kompletní nabídku všech možných rozměrů jednoduše proto, že těch kombinací by bylo velmi mnoho. Zákazníci by museli dlouze listovat, aby našli ten svůj rozměr. A popravdě, tolik kombinací by e-shop zbytečně zahltilo.

Je nutné pochopit, že vyrábíme rolety na míru. Většinou si sice vystačíme s přesností na centimetry, ale milimetrové požadavky nejsou nijak vzácné. Žádné rolety si nedržíme skladem a každou jednotlivou zakázku vyrábíme na míru přesně podle zaměření zákazníka.

Proto máme nabídku rozměrů omezenou na dvě výšky (150 cm a 220 cm) a několik nejčastějších šířek. Výška rolety je jednoduchá – vyberte tu, která zakryje celou plánovanou plochu. Pokud je okno nižší, nevadí – část látky se prostě z kazety nevysune. Jak ale objednat těch 94 cm?

Jak objednat jiný rozměr, než je v nabídce?

Nejlepší je objednat nejbližší vyšší rozměr. Pokud budeme pokračovat v našem příkladu, tedy  94 cm není v nabídce, vyberte 95 cm, které už v nabídce jsou. Do poznámky k objednávce pak napište, že potřebujete šířku 94 cm a my látku ořízneme na požadovaný rozměr.

poznamka

A co když na to zapomenete? Nemusíte se bát, náš spolehlivý zákaznický servis s Vámi zakázku ještě telefonicky projde a ověří, že jste si vybrali správný rozměr. Ať už si vybral standardní rozměr rolety, nebo potřebuje šíři upravit. Hlídáme tak za Vás, abyste byli vždy maximálně spokojení.

Využít můžete také naši unikátní službu „Bez starostí“, která je zcela ZDARMA. Jak už název napovídá, naši specialisté Vás provedou celým nákupem, a tak si nebudete muset sami lámat hlavu nad výběrem. Poradí Vám se zaměřením, výběrem látky, kazety, typem zavěšení apod.  Jednoduše zavolejte na číslo 778 540 904, případně napište e-mail na adresu info@fexi.cz

Látkové rolety Den a noc na míru

  • FEXI Vám vyrobí rolety na míru přesně podle zaměření Vašeho okna. 
  • Rolety Vám sami poskládáme a sešroubujeme, na Vás bude jen jejich zavěšení. K tomu Vám stačí pouhé 2 minuty.
  • O Vašich kutilských schopnostech sice nepochybujeme, rolety jsou však poměrně komplikovanou skládačkou. V ceně tak máte i odborné sestavení a jistotu, že vše bude držet a fungovat, jak má.