Rolety den a noc – služba bez starostí

V dnešní době se toho už spousta děje pouze přes internet. Komunikujeme s ostatními lidmi, objednáváme si jídlo a jiné zboží, kontrolujeme svou domácnost na dálku, nebo třeba sledujeme, jak si naše dítě hraje ve školce, přes vzdálenou kameru.

Pokud ale nejste zrovna technický typ a s internetem se moc nekamarádíte, může se stát, že si sice chcete třeba něco koupit z e-shopu, ale nevíte jak na to. Rolety den a noc jsou navíc produkt, který se nedá prodávat jeden kus za druhým. Je to produkt přímo vám na míru. Každé okno je prostě jiné, vkus zákazníka a požadavky na funkčnost a vzhled také.

Rolety den a noc

Často se tedy stává, že se zákazník bojí objednávat přes internet. Například že špatně zaměří okno a objedná rozměr, který mu pak nesedí.

Dobrá zpráva – máme pro vás Službu bez starostí! Stačí zavolat na 778 540 904 nebo napište e-mail na info@fexi.cz a poraďte se s námi.

V čem tato unikátní služba vyniká?

Pomůžeme vám správně změřit okno

Všechno začíná změřením okna. Na tom vlastně závisí vaše spokojenost v první řadě. I kdybyste si vybrali tu nejhezčí barvu a tu správnou úroveň zastínění, bez správných rozměrů nelze rolety používat.

Pokud si i přes naše srozumitelné návody k měření okna sami netroufáte, pak okna jen vyfoťte, fotografie nám pošlete a my už se o zbytek postaráme za vás. Můžete být bez starostí.

Vybereme s vámi látku

Hrubou představu o látce asi máte. Nicméně naši specialisté mají všechny naše látky pečlivě nastudovány. Dokonale se vyznají v našem sortimentu látek rolet den a noc. Vědí, jak která látka stíní a zatemňuje. Vědí také, jaké barvy interiéru se k dané látce hodí.

Společně můžeme vybrat několik látek a pak vám i zašleme vzorník, abyste se mohli správně a bez starostí rozhodnout pro některou z nich.

Doporučíme typ upevnění

Některé typy rolet je možné upevnit i bez vrtání prostým zavěšením. Nicméně ne všechny. Jsou i takové rolety den a noc, kde se bez vrtání neobejdete. Nicméně i tady můžete být bez starostí.

Spojte se s námi a řekněte nám, jakou roletu jste si vybrali a na jaké okno ji plánujete použít. Náš specialista vám sdělí, jaký způsob upevnění rolety bude nejlepší.

Pomůžeme s výběrem ovládání

Existuje několik kombinací barev a stran pro ovládací prvky. Opět jde o estetiku. Nicméně nezanedbatelnou roli hraje i použitelnost. Aby se třeba nestalo, že vám ovládací prvky povedou přes kliku okna. Navíc jde i o bezpečnost, jelikož se přeci jen jedná o pohyblivé součástky rolet den a noc.

Ale buďte bez starostí – zavolejte nám a náš odborník vám vše ochotně vysvětlí a doporučí správné řešení.

Provedeme vás nákupem na e-shopu

Náš e-shop je snadné používat. Nicméně uznáváme, že co je pro jednoho snadné, to druhý zvládnout nemusí. Nemusíte se nijak stresovat. Natočili jsme pro vás sérii videí, která vás nákupem provedou. Ale myslíme i na ty z vás, kteří si prostě chtějí bez starostí nakoupit a netrávit svůj čas registrací, objednávkou a kdo ví čím ještě. Klidně nám zavolejte a objednávku uděláme spolu po telefonu.

Pomůžeme i s instalací rolety

Není každý řemeslníkem. Věnujte se tomu, co umíte dobře. To, co vám nejde, svěřte jiným. Naše rolety jsme vám už složili, a tak jsme vám ušetřili spoustu námahy i času s jejich sestavováním. Na vás bude jejich prosté zavěšení na okno. Případně přivrtání nad okno.

Ale buďte bez starostí – i v tomto finálním kroku jsme tu pro vás. Nejste si něčím úplně jistí? Stačí nám zavolat a náš odborník s vámi celou instalaci projde po telefonu. Uvidíte, že nainstalovat roletu den a noc od Fexi spolu jistě zvládnete.

rolety den a noc

Služba Bez starostí od FEXI

Užijte si nákup rolet den a noc bez starostí. Pomůžeme vám se zaměřením, výběrem, celým nákupním pro i konečnou instalací. A co vás to bude stát? To je na tom to nejlepší – vůbec nic. Služba Bez starostí je pro naše zákazníky naprosto zdarma.