Vzorky rolet – nezávazně a ZDARMA!

Kreslicí plátno 16

Ruku na srdce – kdo by rád nepřijal něco zdarma že? A také my jsme pro Vás, naše zákazníky, připravili dárek v podobě vzorků látek pro rolety den a noc zdarma.

Pokud si nejste jisti, jaký odstín rolet den a noc potřebujete a jakou přesně funkci má Vaše nová roleta plnit, neváhejte a objednejte si vzorky látek! Jsou zdarma a dorazí opravdu rychle. Vězte, že denně jich posíláme opravdu hodně :-)

Vidět vzorky látek, například v obchodě Vám nepomůže, věřte nám! Nejlepší je nechat si od nás poslat vybrané vzorky a ty si pak doma přiložit k podlaze, nábytku, oknu, stěně, prostě k čemu je chcete ladit a až poté si vybrat. Pokud Vám na designu opravdu záleží, může se jednoduše stát, že výsledný odstín rolety den a noc bez pomoci vzorku látky prostě netrefíte.

Barvu necháme čistě na Vás. Co se ale týká řady, máme pro Vás radu! Světlé látky s menší gramáží se hodí pro místnosti, které potřebujete prosvětlit, a naopak látky tmavší s větší gramáží se hodí do místnosti, kde třeba spíte a potřebujete tmu.

Dalo by se tedy říct, že látky z řady SILVER se hodí zejména do dětských pokojů, jelikož mají výrazné barvy. Látky z řady GOLD a PLATINUM můžete použít do ložnic a místností kde spíte. Látky z řady DIAMOND jsou skvělé pro kuchyně, konferenční místnosti, obývací pokoje nebo kanceláře. 

Jako jediní na trhu jsme se rozhodli posílat zdarma až 8 vzorků látek! Chápeme, že výběr nemusí být jednoduchý. Velmi rádi Vám pomůžeme i když budete mít vzorky už u sebe. Nejste si jisti, která látka zatemní více? Zavolejte nám! Velmi rádi Vám poradíme a vše vysvětlíme!

Na této stránce máte kompletní přehled o našem sortimentu: https://www.fexi.cz/jak-nakupovat-rolety/vzorky-zdarma/ Stačí nám přímo z této stránky napsat kódové označení látek, které si přejete poslat. Nezapomeňte doplnit svou adresu jméno a telefonní číslo. Bez toho Vám vzorky nejsme schopni poslat ;-).  

Navíc tu pro Vás máme službu bez starostí. O té si povíme ve zvláštním článku. Nebojte se nám zavolat na tel. číslo: 778 540 904. Jsme na rolety den a noc experti!

Pokud si vůbec nejste jisti, poradíme Vám, které vzorky rolet by pro Vás mohli být nejlepší. A ty Vám potom ZDARMA zašleme. Ale ani tím to nekončí. Expert na telefonu má přímo před sebou všechny druhy látek, proto je schopen Vám velmi rychle a přesně poradit s výběrem vzorků.

PS: U osmičky nekončíme, pokud budete potřebovat, pošleme Vám vzorků i více.