Usnadněte si život s elektromotory pro rolety Den a noc

Rolety Den a noc už tak umí dost zpříjemnit život. Zajistí soukromí a příjemný stín v místnosti za parného dne. Ale rolety Den a noc vybavené elektromotorem a dálkovým ovládáním, to je teprve to pravé! Dnes Vám představujeme elektricky ovládané rolety od FEXI.

clanek_001

Představujeme elektromotory od FEXI – kvalita na prvním místě

Elektricky poháněné rolety s dálkovým ovládáním jsou jedním z nejinovativnějších prvků moderního bydlení. Vynikají svou výkonností, spolehlivostí a tím, jaké pohodlí nabízejí svým uživatelům. V tomto článku se podíváme na elektrické ovládání rolet, jak ho nabízíme ve FEXI. Připravte se na záplavu pohodlí, praktičnosti a estetiky ve Vašem domově.

Proč? Elektromotory od FEXI jsou synonymem kvality. Dlouholeté zkušenosti a inovativní přístup dávají FEXI výhodu, kterou ocení každý, kdo hledá spolehlivé a nadčasové řešení pro svůj interiér.

Klíčová výhoda elektromotorů od FEXI – pohodlné ovládání

Jedním z nejzřetelnějších přínosů elektromotorů od FEXI je bezesporu jejich pohodlné ovládání. Už nikdy se nebudete muset zvedat z křesla kvůli manuálnímu nastavení rolety. Stačí jen jedno stisknutí tlačítka, a rolety se poslušně spustí či zasunou podle Vašeho přání.

To je zvláště užitečné v případě velkých oken, případně vysoko umístěných oken, kde je manuální ovládání přeci jen trochu náročnější. Ale i když máte naprosto standardní okna, to pohodlí, když si z křesla nastavíte jedním stisknutím třeba všechny rolety v bytě, to je k nezaplacení.

Jak vybavit své rolety elektromotorem?

Na začátek možná trochu zklamání – pokud již máte nějakou dobu zakoupené naše rolety Den a noc, nelze jen tak koupit elektromotorek a vybavit jimi starší model rolet. Vývoj jde prostě rychle kupředu a v době, kdy jste naše rolety pořizovali, ještě pro elektromotory nebyly navrženy.

Dnes jsme ale připraveni. Pokud si při objednávce rolet vyberete i odpovídající elektromotor z naší nabídky příslušenství, my roletu zkompletujeme včetně elektromotoru. Což je mimochodem další výhoda pro Vás – nemusíte si dělat starosti, jak elektromotor namontovat správně. Už tam prostě bude.

Postupujte tedy takto:

  1. Vyberte si z naší nabídky svou roletu. Samozřejmě musíte mít změřené okno, vědět, jakou kazetu chcete (elektromotory jsou dostupné pro všechny 3 typy našich kazet), a zvolit si typ montáže.
  2. příslušenství si vyberte motor, který je určen pro Vámi vybraný typ kazety. Čili elektromotor pro MAXI kazetu, POLO kazetu nebo otevřenou kazetu.
  3. Pro větší pohodlí doporučujeme objednat i ovladač pro dálkové ovládání rolet. Vybrat si můžete mezi jednokanálovým nebo 15 kanálovým ovladačem. Jelikož ale každý kanál může ovládat až 10 rolet, bude většinou jednokanálový ovladač stačit.
  4. Naše motorky nemají žádné nevzhledné kabely, které by různě překážely. Jsou opakovaně nabíjeny kabelem s koncovkou USB-C. Pokud potřebujete, můžete jej do objednávky také přihodit.

Motorek při kompletaci rolety skryjeme uvnitř navíjecí středové tyče. Vy z něj uvidíte jen otvor pro nabíjecí kabel. Navíjecí tyč ovšem musí mít o něco větší průměr, aby se do ní motorek vešel. To je také důvod, proč bohužel nelze motorkem osadit rolety zakoupené dříve samostatně.

Plně nabité lithiové baterie, kterými jsou naše úsporné motorky poháněny, vydrží pracovat 3 až 6 měsíců do nutnosti dalšího dobití při denním provozu cca 1 minuta.

Hlavní výhody elektromotorů v roletách

clanek_002

Pohodlné ovládání

Jednou z nejpopulárnějších variant rolet jsou rolety Den a noc. Tyto rolety kombinují funkcionalitu klasických rolet s možností plynulé regulace světla. Klasicky se ovládají řetízkem. Ovšem díky elektromotorům můžete tento koncept povýšit na úplně novou úroveň. Užijete si nejen rychlé a pohodlné ovládání bez nutnosti vstávat, nebo jít do jiné místnosti, ale i precizní nastavení světelných podmínek ve svém prostředí.

Máte totiž možnost využít několika přednastavených programů, které vždy perfektně a jednotně nastaví rolety do požadovaného stavu. A to třeba v celém bytě najednou, jelikož dosah dálkového ovladače je až 35 metrů.

Tichý provoz

Elektromotory od FEXI se mohou pochlubit také svým tichým provozem. Žádné trhání, žádné cvakání. Jen plynulý chod, který neruší klid Vašeho domova. Můžete se tedy soustředit na to, co právě potřebujete, a nebudete rušeni nepříjemnými zvuky.

Ekonomické hledisko

Zajímá Vás, zda je provoz elektromotorů od FEXI finančně efektivní? Odpověď je ano. Moderní elektromotory jsou navrženy s ohledem na energetickou účinnost, což může pozitivně ovlivnit Vaše náklady na elektřinu. Navíc, díky dlouhé životnosti a spolehlivosti FEXI motorů, si můžete být jistí, že investujete do produktu, který Vám dlouhodobě poskytne přidanou hodnotu.

Bezpečnost a prevence

Elektromotory od FEXI jsou nejen pohodlné, ale také bezpečné. Díky tomu, že je vlastně celý motorek ukrytý v roletě a nevedou k němu žádné kabely, můžete být klidní s vědomím, že Vaše rolety budou vždy spolehlivé a nezpůsobí žádná rizika. Toto je zejména důležité pro rodiny s dětmi, kde bezpečnost hraje prim.

Montáž a údržba

Nemějte obavy z montáže a údržby. Profesionální tým od FEXI nejprve elektromotory nainstaluje, takže instalace samotných rolet se nijak zásadně neliší od rolet bez elektrického ovládání. Kromě toho jsou elektromotory od FEXI navrženy s ohledem na minimální údržbu, takže se nemusíte trápit neustálými opravami.

Závěrem

Elektromotory od FEXI přinášejí do Vašeho domova nejen pohodlí, ale i estetiku a bezpečnost. S možností dálkového ovládání jsou to rolety, které Vám usnadní život a udělají z Vašeho domova ještě příjemnější místo k pobytu. Investujte do Elektromotorů od FEXI a užijte si moderního bydlení s kvalitou, na kterou se můžete spolehnout.

Nejčastější otázky o Elektromotorech od FEXI

  1. Jak dlouho trvá montáž elektromotorů od FEXI?
    Výhodou elektrických rolet od FEXI je to, že montáž elektromotoru vůbec řešit nemusíte. Roletu Vám dodáme již odborně smontovanou a osazenou elektromotorem.
  2. Jaký je rozdíl mezi manuálním ovládáním a elektromotory od FEXI?
    Rozdíl je především v pohodlí a praktičnosti. Elektromotory Vám ušetří námahu manuálního ovládání. Mnohem lépe také dosáhnete jednotného vzhledu rolet.
  3. Jsou elektromotory od FEXI energeticky úsporné?
    Ano, elektromotory jsou navrženy s ohledem na energetickou účinnost a mohou snížit Vaše náklady na elektřinu. Pracují na základě dobíjecích baterií, které vydrží až půl roku.
  4. Jak dlouho vydrží elektromotory od FEXI?
    Díky vysoké kvalitě a spolehlivosti můžete očekávat dlouhou životnost bez potřeby častých oprav.
  5. Jsou elektromotory od FEXI bezpečné pro děti?
    Ano, elektromotory od FEXI odpovídají všem bezpečnostním předpisům, které minimalizují riziko pro děti.

Není na čase si usnadnit život? Objednejte si nové rolety Den a noc s elektromotory od FEXI a zažijte novou úroveň pohodlí ve Vašem domově.