Rolety Zebra FEXI

Rolety Den a noc zažívají v posledních letech rostoucí oblibu. Je stále více těch, kteří oceňují jejich kvality a výhody – snadnou montáž, jemnou práci s úrovní zastínění, nepřeberné množství barev a vzorů i snadnou údržbu.

Rolety Zebra Fexi

Rolety Den a noc představují rolety, jejichž principem je střídání pruhů neprůhledné látky s pruhy průhlednými. Tento mechanismus připomíná jak rolety, tak žaluzie. Je zkrátka tím nejlepším z obou a zároveň vynechává všechny nevýhody.

Kvůli střídajícím se pruhům ale získávají tyto rolety i jiná jména, například rolety DUO, twin roll i vtipné a přesné pojmenování - rolety zebra podle afrických zeber. Nejde ovšem o technický nebo obchodní název, ale spíš obecně vžité pojmenování. Vězte ale, že ať už si objednáte rolety Den a noc, Twin rolety, DUO rolety nebo i rolety zebra FEXI, dostanete vždy ten samý produkt.

Tedy ne úplně ten samý. Každý prodejce má vlastní řady látek a kazet. Také dodávají rolety s různým stupněm podpory, různě kvalitní a v různém stupni rozložení. Jak je to u FEXI? Jako jediní dodáváme rolety již složené. Oproti konkurenčním výrobkům tedy trvá jejich montáž cca 2 minuty.

Rolety Zebra FEXI jsou pro zákazníka asi to nejlepší, co lze na trhu najít. Víme totiž, že když už za něco v dnešní době vydáte své peníze, právem požadujete, aby zakoupený produkt:

  • Nebyl příliš drahý. Staré známé pořekadlo říká, že nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Dá se čekat, že s vyšší cenou roste i kvalita, třebaže to nejdražší řešení není vždy to nejkvalitnější. FEXI se nesnaží být vždy nejlevnější, ale cena našich rolet je vždy konkurenceschopná.
  • Byl dostatečně kvalitní. – Kvalita je ještě důležitější než cena. Pokud se totiž výrobek porouchá nebo opotřebuje ještě před koncem záruční doby, podruhé zákazník pravděpodobně nenakoupí. To je nám jasné, a proto se na kvalitu látek a provedení maximálně soustředíme.
  • Řádně plnil svou funkci. Sice se to zdá jako samozřejmost, ale pokud si pořídíte rolety Den a noc na střešní okno, můžete být zklamáni, že roleta správně nesedí. Ve FEXI se můžete spolehnout na ochotný zákaznický servis, který s Vámi vždy najde to nejlepší řešení. 

Ať už tedy hledáte rolety Den a noc, DUO, Zebru či Twin, na našem e-shopu najdete to nejkvalitnější, co na trhu s roletami existuje. Vždy za rozumnou cenu. A co je hlavní – s nadstandardním servisem, který nekončí Vaším nákupem.