Rolety vhodné pro rodinu

Vzhledem k tomu, že chladné počasí je už stále častější a více času trávíte doma, je tak důležité vytvořit obytný prostor, který je teplý, příjemný a dokonale se hodí pro Vaše každodenní činnosti. Zde jsou naše nejlepší tipy pro vytvoření funkčního, ale módního rodinného interiéru s pomocí rolet Den a noc.

clanek_001

Praktické a bezpečné rolety

V první řadě musí být Váš byt vhodný pro celou rodinu, praktický a bezpečný, zvláště pokud máte malé děti. Vždy by měla být přijata bezpečnostní opatření pro děti, od věcí, jako jsou zámky skříní a chrániče rohů nábytku, přes kryty zásuvek a kabely, až po řetízky pro ovládání rolety.

Váš rodinný prostor by měl být také teplý, útulný a inspirativní – místo, kde se každý může k druhému jen přitulit a relaxovat, nebo si třeba společně hrát a být kreativní. Ve FEXI máme velký výběr rolet Den a noc vyrobených na míru, které jsou ideální pro vytvoření zábavného a funkčního rodinného prostoru.

Naše rolety jsou praktickou volbou pro všechny byty, ve kterých žijí rodiny. Rolety FEXI disponují řadou vlastností, díky nimž jsou ještě praktičtější, bezpečnější a snadněji použitelné než třeba klasické horizontální žaluzie, které už na mnohých oknech překročily svou životnost. 

Jsou tedy opatřeny bezpečnostními prvky, které zajistí, že se ovládací řetízek nestane smrtící smyčkou pro děti nebo domácí zvířata. Díky použitému materiálu jsou látky rolet odolné proti vlhkosti a také odpuzují prach. Některé typy rolet jsou napuštěny roztokem, který zpomaluje hoření. Můžete si také vybrat mezi úplným zatemněním, středním stíněním a roletami, kterými prosvítá rozptýlené světlo jako skrze silnější záclony. Plynule tak můžete regulovat množství světla v závislosti na potřebách členů rodiny, které se i během dne mohou měnit.

Naše důmyslné rolety Den a noc jsou prostě skvělou volbou pro rodinné prostředí – nabízejí bezkonkurenční soukromí a ovládání osvětlení, které Vám i všem členům rodiny pomůže cítit se bezpečněji a pohodlněji ve svém vlastním domě. 

Tento typ rolet je vyroben z textilních pásů s různou úrovní průhlednosti, které se pravidelně střídají. Pásy jsou uspořádány střídavě vždy jeden pruh zcela průhledný a druhý stínicí a neprůhledný. Společně vytvářejí pěkný horizontální pruhovaný efekt. 

Roleta se ovládá postranním řetízkem, který s ní díky kladce v dolní části rolety pohybuje nahoru a dolů a mění úroveň propouštěného světla a soukromí, když se pásy skládají přes sebe. Rolety Den a noc slouží i jako designový prvek v místnosti a jsou dodávány s dětskou pojistkou, takže jsou ještě vhodnější pro rodiny s malými dětmi.

Rolety Den a noc vyhovují každému

V jedné místnosti se může sejít více členů rodiny, z nichž ale každý potřebuje jinou úroveň světla. V tom rolety Den a noc umí vyjít každému vstříc. Například zatažením jen poloviny výšky okna můžete nechat dopadat sluneční paprsky na psací stůl, aby děti dobře viděly na domácí úkol. Ale již pár metrů od okna bude v místnosti příjemné pološero, díky kterému se nebude třeba lesknout monitor počítače, na kterém pracuje otec.

Další situace může nastat, pokud pracujete na směny. To pak v místnosti, ve které třeba máte svoji pracovnu, ale i postel na denní spaní, potřebujete větší tmu než obvykle. Stačí rolety Den a noc doplnit třeba o závěsy. Jejich zatažení poskytne v místnosti úplnou tmu, i když rolety samotné nemusí být zcela zatemňující.

clanek_002

Velkou výhodou rolet Den a noc je montáž rolet bez vrtání. Roletu prostě jen pověsíte na háčky, které zaháknete za okenní rám. Celou montáž tak zvládnete doslova za 2 minuty. V případě potřeby, například kvůli mytí oken, pak roletu stejně snadno sundáte a znovu po umytí oken zase nasadíte.

A stejně snadné je to i v případě, kdy jste použili montáž s vrtáním do okna nebo do zdi. Nevrtáte totiž přímo samotnou roletu, ale jen držáčky, do kterých roletu upevníte. I v případě, kdy jste při montáži vrtali, půjde roleta z pevně přichycených držáků snadno vyjmout. To se Vám například u klasických žaluzií nepovede.

Náš sortiment různých druhů látek a jejich barev či vzorů je další možností, jak každému členovi rodiny dopřát jeho vlastní přizpůsobený kousek. Vybírejte z nabídky veselých barev do dětských pokojů, tmavších a těžších látek s vysokou mírou zatemnění do ložnic, nebo si slaďte barvu rolety s doplňky v kuchyni a zvolte nízkou úroveň stínění.

Proč kupovat rolety Den a noc právě od FEXI?

Na trhu se stínicí technikou najdete desítky různých dodavatelů rolet. Od velkých obchodních řetězců, přes specializované výrobce schopné dodávat po celé ČR (jako právě FEXI) až po místní firmy, obsluhující jen zákazníky v regionu. Proč byste měli věnovat pozornost právě roletám od FEXI?

Podívejte se na několik důvodů, proč právě FEXI je tou nejlepší volbou pro toho, kdo hledá kvalitní rolety Den a noc:

  • Naše rolety Vám přijdou již složené. Opravdu – jako jedni z mála, pokud ne opravdu jediní, všechny rolety před odesláním složíme. Místo desítek drobných součástek Vás čeká jen složená roleta s několika dalšími prvky pro uchycení, a to je vše.
  • Montáž našich rolet zvládnete za 2 minuty. Díky již složeným roletám můžete přistoupit k montáži rovnou. Pokud si zvolíte montáž bez vrtání, jde vlastně jen o zavěšení rolety na 2 háčky, a napnutí ovládacího řetízku. Ale ani montáž s vrtáním není nijak složitá. Pokud jste už někdy drželi vrtačku v ruce, čeká Vás asi 5 minut práce.
  • Naši zákazníci vyjadřují v 99% případů spokojenost. Máme desetitisíce spokojených zákazníků. Mnozí nakupují opakovaně, a dokonce nás sami doporučují. Za to jsme jim vděční, ale je to zároveň pro nás výzva a závazek udržet tak vysokou kvalitu produktů a služeb.
  • Nabízíme největší výběr látek na trhu. Stovky barev, vzorů a dekorů poskytují zákazníkům výbornou možnost přizpůsobit svůj výběr každému interiéru a jedinečnému vkusu každého.
  • Zasíláme vzorky látek zdarma. Chápeme, že vybírat jen na internetu a spoléhat se na to, že na monitoru je vidět stejná barva, jako pak bude ve skutečnosti, chce velkou dávku důvěry. Na požádání proto zasíláme vzorník až 8 vybraných látek. Můžete si doma zkusit, jak bude látka vypadat na Vašem okně ještě před nákupem.
  • Doprava zdarma. Pokud nakoupíte rolety za minimálně 2800 Kč, zaplatíme náklady na dopravu místo Vás. V závislosti na rozměrech a vybrané látce to může představovat rolety na čtyři okenní křídla.
  • Propracovaný systém slev. Množstevní slevy, věrnostní slevy i jednorázové akce k různým příležitostem, to vše dělá rolety od FEXI ještě atraktivnější. Pokud si správně zkombinujete slevy a nakoupíte v období, kdy probíhá nějaká slevová akce, můžete nakoupit rolety i s více než 50% slevou.
  • Partnerská spolupráce. Máte zájem si s FEXI slušně přivydělat? Nabízíme partnerský program, ve kterém dostanete provize z uzavřených obchodů. Domluvte se třeba se sousedy v domě a objednejte všem rolety od FEXI. Máte stavební firmu nebo jste architekt? Doporučte naše rolety svým zákazníkům!
  • Naše skvělá zákaznická podpora. V průběhu výběru, nákupu i po něm, máte kdykoliv možnost vše konzultovat s naší zákaznickou podporou. Na rolety Den a noc se specializujeme, takže o této oblasti víme vše. Pomůžeme se zaměřením oken, s výběrem, montáží a s jakýmkoliv problémem, který Vás ohledně rolet tíží. Zavolejte a vyzkoušejte nás.

Rodinná pohoda s roletami od FEXI

Rodina je na prvním místě. Nic není důležitější než rodina. Pro rodinu všechno. Rodinu ničím nenahradíš. Krev není voda. Tato, a podobná prohlášení, slýcháme ve filmech, ale i v reálném světě. Určitě to tak cítí i každý osobně.

Lásku a náklonnost ale nemusíme prokazovat nějakými velkými romantickými gesty, na které přijde řada jednou za život. Tak, jako třeba oděv nedrží pohromadě jedno tlusté lano, ale tisíce drobných švů tenkou nití, netvoří rodinná pouta jeden velký skutek sebeobětování nebo veliký finančně náročný dar. Jsou to spíše drobné věci jako občas kytička, převzetí nějaké povinnosti za druhé, trávení společného času a přemýšlení o tom, co by ostatní potěšilo.

Pořídit něco krásného a zároveň praktického, co by druhým i dobře posloužilo i dobře vypadalo, to nemusí být nic ohromujícího. Stačí třeba sednout si spolu jedno odpoledne a společně pro každého doma vybrat ty správné rolety Den a noc, aby Vám bylo spolu příjemně po celý rok.

clanek_003