Rolety den a noc FEXI – 10x plus oproti konkurenci

Každý vám bude jistě tvrdit, že právě jeho výrobek či služba je ten nejlepší na trhu. My ovšem své tvrzení můžeme podpořit důkazy. Porovnejte si, v jaké kvalitě jsou rolety den a noc od FEXI oproti ostatním vedoucím značkám na trhu.

konkurence

  1. Rolety den a noc od FEXI jsou již složené

    Pokud si pořídíte roletu jinde, bude možná podobně krásná jako ta naše. Všichni dodavatelé se snaží o kvalitní rolety. Některým to jde ovšem o něco hůř a ve finálním výsledku můžete být z nižší kvality na rozpacích.

    Když Vám ale roleta od konkurenčních výrobců přijde domů, je rozložená. Musíte složit celý její mechanismus, který má mnohdy přes 20 dílků a mnoho kroků montáže. Všechny tyto kroky je potřeba dodržet. Při nedodržení jednoho z kroků může vzniknou nevratná chyba, která Vám znemožní svou roletu užívat naplno. Může také dojít k poškození některých dílků, které bude nutné reklamovat a oddálí se tak složení Vaší rolety.

    Pro ilustraci uvádíme případ návodu k sestavení rolety od konkurence. Jde o:

    • 37 kroků v návodu
    • 29 dílků k sestavení
    • až 50 minut času (podle údaje výrobce)

     

    V případě rolet den a noc FEXI kompletně přeskakujete celý problematický proces montáže mechanismu a po rozbalení máte rovnou připravené složené rolety, které stačí pouze nainstalovat na Vaše okno. Tento způsob je velmi pohodlný a rychlý, ale především je bezchybný.

    V podstatě u něj nejsou reklamace, protože při montáži nedochází k chybám nebo zničení některých dílků. Proč si dělat život složitější, když s námi to jde jednoduše. Však můžete sami porovnat fotografie montáží krok po kroku našeho řešení rolet Den a noc:

    • 14 kroků v návodu
    • 16 dílků k sestavení
    • 2-5 min času

     

  2. Naše rolety mají zadní nosný profil

    Dokonce i rolety v nejnižší cenové hladině mají zadní nosný profil. Jsou tak pevnější a umožňují větší šířku díky vyšší nosnosti, kterou zadní profil dovoluje.

    U konkurence to stále ještě není samozřejmost a zadní profil u otevřených kazet buď vůbec nenajdete, nebo jen za vyšší cenu.

  3. Naše rolety jsou velmi pečlivě zabaleny

    Používáme kvalitní fólii, která brání namočení. Přiznáváme, že jsme si zkusili nakoupit u konkurence a s kvalitou obalu by mnozí u nás neuspěli.

  4. Máme nejširší sortiment rolet Den a noc

    Nabízíme celkem 4 produktové řady rolet den a noc – SILVER, GOLD, PLATINUM, a DIAMOND. Každá z nich navíc může používat jednu ze 3 kazet – otevřená, POLO a MAXI kazeta. Takový výběr jinde opravdu nenajdete. Nabízíme až 130 druhů a typů látek, což je opět nejvíce ze všech konkurentů na českém trhu.

  5. Ověřujeme každou objednávku telefonicky

    Telefonickým ověřením minimalizujeme možnost špatného zaměření. Někdy i poradíme zákazníkovi levnější nebo jinak výhodnější řešení. Musíme opět potvrdit, že konkurenčních dodavatelé, kteří zavolají, jsou výjimkou.

  6. Děláme rolety až do šířky 240 cm

    Díky větší kvalitě a pevnosti jsme schopni realizovat rolety do šířky až 240 cm. Konkurence končí u 220 cm, nebo dokonce u 150 cm. Jinde dokonce ani maximální šířku rolety neuvádějí.

  7. Umíme přizpůsobit i délku řetízku na míru

    Ať už potřebujete jinou délku řetízku z jakéhokoli důvodu, my vám samozřejmě vyhovíme. U mnoha jiných dodavatelů s tím ale nepočítejte. Zejména tam, kde prodávají tzv. krabicová řešení.

  8. Vyrábíme s přesností na půl centimetru

    U rolet FEXI nehrozí, že je budete muset doma zkracovat, protože bychom snad neměli váš rozměr.

  9. Reklamace bez obav

    Reklamace řešíme prioritně. Snažíme se o maximálně vstřícný přístup, a k reklamacím se stavíme jako chlapi.

  10. Cena rolet FEXI je nejnižší na trhu

    A nakonec to nejlepší – pravidelně monitorujeme ceny u konkurence a nastavujeme nejnižší ceny. Máte tak jistotu, že rolety den a noc v kvalitě, jakou nabízíme my, jinde nenajdete.

Konkurence je pro trh dobrá – nutí dodavatele zlepšovat svou nabídku a plnit přání klientů. I v oboru rolet den a noc najdete několik dodavatelů. Nicméně skromnost stranou – rolety den a noc od FEXI žádnou opravdovou konkurenci nemají.