Rolety den a noc - FAQ

Okolo rolet den a noc vzniká mnoho otázek. Na ty nejčastější vám odpovíme.

faq_1

Co jsou rolety den a noc?

Rolety den a noc jsou moderní způsob stínění. Kombinují výhody rolet a žaluzií. Pracují na principu střídání neprůhledných pruhů látky s průhlednými pruhy.

Jak náročná je montáž rolet den a noc?

Montáž zvládne i nepoučený laik. V případě FEXI rolet den a noc trvá montáž max 5 minut. Není zapotřebí nikam vrtat - rolety se na okno jen zavěsí.

Jsou rolety den a noc vhodné pro všechna okna?

Naprostá většina typů oken je bez potíží použitelná pro zavěšení rolet den a noc. U těch zbývajících je možné rolety zavěsit pomocí vrtání do zdi či do okna.

Jak náročná je údržba rolet den a noc?

Rolety den a noc jsou téměř bezúdržbové. Mají antistatickou vrstvu, bránící usazování prachu. Navíc se usazený prach používáním rolety sám oklepává. V případě potřeby stačí jemné přetření suchým hadříkem pro odstranění nečistot.

Jak změřit okna?

Změření oken zvládnete podle jednoduchého návodu na našich stránkách. Před finální objednávkou si vše ještě ověříme telefonicky.

Jak nastavit úplné zatemnění?

Úplné zatemnění je s roletami den a noc možné nastavit. Doporučujeme tmavší a silnější látku. Úplným stažením rolety a nastavením plného překryvu neprůhledných pruhů, dojde k úplnému zatemnění.