Rolety Den a noc, duo, zebra nebo twin? Stejný druh rolet, ale často rozdílná kvalita!

clanek_001

Když zařizujeme interiér, rolety jsou mnohdy jednou z posledních věcí, které věnujeme pozornost. Přitom zastínění místnosti je velmi podstatné a rozhodně bychom na něj neměli zapomínat. 

Trh nám nabízí nepřeberné množství možností, jak zastínění oken docílit, nicméně dnes se blíže podíváme, proč jsou rolety Den a noc společnosti FEXI právě tou nejlepší volbou.

CO JSOU VLASTNĚ ROLETY DEN A NOC

Pokud doposud trochu tápete, co to znamená, když se řekne roleta Den a noc, pojďme si ji trochu představit a porovnat s jinými typy stínění.

Rolety Den a noc v sobě kombinují ty nejlepší prvky žaluzií a rolet. Žaluzie dokáží skvěle stínit a současně pomocí zvoleného úhlu lamel regulovat množství světla, jež si vpustíme do interiéru, nejsou ale příliš estetickou záležitostí, která by vkusně doplňovala interiér. Oproti tomu rolety můžeme pořídit v jednoznačně zajímavějších materiálech a designech, nicméně jejich flexibilita v otázce vpouštění světla do místnosti je značně omezená. Buď máme světla málo nebo příliš moc a jen stěží ho můžeme efektivně regulovat.

Zde přichází rolety Den a noc, které kombinují praktičnost žaluzií s estetikou rolet. Pokud máte pocit, že o nich slyšíte poprvé, může to být jen z toho důvodu, že je znáte pod jiným názvem. Těmto roletám se totiž také říká duo, zebra, twin nebo twinroll. Jak už různé alternativy názvu napovídají, princip těchto rolet spočívá v tom, že kombinují dva různé materiály.

Princip rolet Den a noc funguje stejně jako u klasických rolet v otázce navíjení. Na okně je připevněna kazeta, do které se roleta navíjí a z níž se vysouvá. Na rozdíl od klasických rolet ale umožňuje regulovat úroveň průniku světla, a to proto, že se roleta skládá z propustných a nepropustných pruhů látky, jejichž polohou tento průnik světla korigujeme. Jak rolety fungují, můžete vidět na následujícím videu.

FEXI ROLETY VS. KONKURENČNÍ ROLETY DEN A NOC

Možná rolety Den a noc znáte. A možná jste si je už dávno zamilovali. Ale pořád nevíte, kde je koupit. Která společnost Vám nabídne ty nejlepší rolety a poskytne Vám garanci té nejvyšší kvality. Řešení je nejen jednoduché, ale také naprosto jednoznačné. Nejlepším řešením snad ve všech ohledech jsou rolety Den a noc od společnosti FEXI.

Krátká historie 

Společnost vstoupila na trh již v roce 2010 a díky svým zkušenostem a praxi jsou její služby na skutečně profesionální úrovni. V roce 2017 uvedla na trh stínicí techniku FEXI, u níž dbají na neopakovatelnou kvalitu a především vstřícnou komunikaci s klientem.

POROVNÁNÍ CEN

Stínicí systémy FEXI se pyšní příznivými cenami. V této kategorii se dobře umístí i rolety jiných značek, nicméně Vám ve stejné cenové hladině nenabídnou to, co nabízí rolety Den a noc FEXI. Nabídka konkurence je značně omezená a my se společně podíváme, jak se liší a proč jsou naše rolety Den a noc bezkonkurenčně nejlepší.

ROLETY DORAZÍ JIŽ SMONTOVANÉ, KONKURENČNÍ NE

Ano. Tohle je velmi podstatné, protože na rozdíl od konkurence posíláme rolety již připravené rovnou k přichycení na okno nebo do stěny. Skládání a instalace rolet Vám nezabere více než dvě minuty

Rolety od konkurence běžně obsahují až dvojnásobný počet komponentů. Navíc si přiznejme, že ne vždy všechno v životě vyjde na první pokus, a tak je dost dobře možné, že s takovým množstvím součástek dojde v průběhu montáže k nějaké chybě a celý proces se tak stane nekonečným.

Výběrem našich rolet tak dáte přednost kvalitním a již smontovaným roletám před hlavolamem o mnoha komponentech, jeho složení může trvat v řádu desítek minut.

DÉLKA INSTALACE

Máte hotovo, roleta je připravena k uchycení. Máte rolety společnosti FEXI? Gratulujeme, ve čtyřech krocích docílíte toho, že si již můžete libovolně měnit polohy zastínění místnosti a užívat si nového estetického zážitku.

Máte konkurenční rolety? Tady bude potřeba trocha trpělivosti. Abyste dosáhli cíle, čeká Vás ještě obrovské množství kroků. V případě konkurenčního výrobku, který jsme za Vás vyzkoušeli my, to bylo neuvěřitelných 37 dalších úkonů a o tom se můžete přesvědčit v našem videu.

KVALITA A STABILITA

Další předností rolet Den a noc společnosti FEXI spočívá v kvalitě zpracování nosné konstrukce. Nemusíte se proto bát toho, že by se konstrukce rozpadla, kroutila nebo by se roleta nedala důkladně upevnit.

Konkurenční výrobci se možná mohou pochlubit příznivou cenou, ale mnohdy na úkor kvality. A to nejen v otázce materiálu samotných rolet, ale také nosného profilu a samotné konstrukce.

clanek_002

DOSTUPNÉ BARVY

Každý interiér je specifický a v každém převládá jiná barva. Naše rolety nabízíme v mnoha barvách, tudíž uspokojíme potřeby i nejnáročnějšího klienta. To ale u konkurence není vždy samozřejmostí. 

Protože víme, že není barva jako barva, nabízíme i mnoho různých odstínů. Víme totiž, že každý interiér má specifické požadavky a nestačí tak malý omezený výběr. 

VYBERETE SI I KAZETU

I kazeta by měla být otázkou volby. Mnoho konkurenčních výrobců nabízí jeden typ kazety. U nás si ale můžete vybrat hned ze tří typů, a to z otevřené, POLO či MAXI kazety. 

ROZMĚRY ROLETY

Asi nejpodstatnějším důvodem, proč zvolit stínicí systém společnosti FEXI je, že připravujeme rolety na míru a zohledňujeme požadavky našeho klienta. Mnoho lidí si myslí, že když sáhne po levnější variantě, tak ušetří. Ovšem nic není dál od pravdy. Známé rčení říká: Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. A v tomto případě to platí dvojnásob.

Když totiž objevíte duo rolety v nějakém řetězci, první Vás jistě osloví jejich cena. Ano, ta může být skutečně nízká, ale to má své důvody. V prvé řadě bude poměrně komplikovaná jejich montáž, o čemž jsme již podrobněji mluvili výše. 

Zadruhé může být jejich konstrukce nestabilní a ne příliš vysoké kvality. Zatřetí budete vybírat z jen opravdu omezeného množství barev. A za čtvrté, a to je asi nejdůležitější, koupíte roletu určitého rozměru a její parametry nebudou odpovídat potřebám Vašich oken. Největší úskalí takové rolety spočívá v potřebě ji ručně zkrátit nebo upravit dle Vašich požadovaných rozměrů.

Ačkoliv se takový úkol může vzhledem k vodorovným pruhům jevit jako jednoduchá věc, není tomu tak. Ve většině případů se totiž úprava nepodaří podle našich potřeb a představ a je zapotřebí koupit rolety nové a celý proces začíná nanovo. 

Když si pak náklady sečteme, zjistíme, že původně levnější varianta se nám dost prodraží a navíc zastřihovaná roleta nikdy nebude vypadat jako ta, kterou si necháte zhotovit na míru u nás. Na kvalitě našich produktů si zakládáme. A jsme si jí natolik jisti, že Vám poskytneme 4letou záruku.

SPRÁVNÁ BARVA

Koupě rolety přes internet bývá sázka do loterie. I když si můžeme vybrat z vystavovaných barev a být si svým výběrem jistí, po doručení můžeme být zklamáni. Někdy totiž hrají roli detaily a stačí, že doručená roleta bude ve skutečnosti v jiném odstínu, než jsme si představovali a harmonie interiéru bude nabourána. Fotka není realita a i z tohoto důvodu se vyplatí se rozhodnout pro společnost FEXI. Ta totiž umožňuje objednat si až osm vzorků rolet zcela zdarma

Díky tomu pak můžete konkrétní barvy vidět naživo a zjistit, která z nich se nejlépe zapojí do Vaší domácnosti. Obzvláště v otázce bílých, béžových a krémových odstínů je těžké trefit správnou barvu pouze podle virtuální nabídky.

KDYŽ KUPUJI ROLETY POPRVÉ 

Mnozí z Vás kupujete své první rolety. Jak je správně změřit? Jak je upevnit? Jak se ujistit, že volím správně? Tyhle a další otázky provází každého, kdo se rozhodne koupit si rolety přes internet. Na všechny Vaše otázky máme odpovědi a ty jsou volně dostupné na našem webu. Pokud ale preferujete pomoc odborníka, ani s tím nemáme problém, protože garantujeme podporu během i po koupi rolet. Odborníci Vám telefonicky poradí a pomohou s měřením a výběrem vhodné rolety (do jaké místnosti roletu vybíráte a jakou potřebujete úroveň zatemnění) a poskytnou Vám odpovědi na otázky, které si pokládáte, pokud si rozhodnete pořídit rolety na míru. Tato zákaznická podpora funguje každý všední den od 8:00 do 16:00

Vstřícný přístup a servis jsou důležité. A to je další z důvodů, proč dát přednost FEXI roletám Den a noc před konkurencí.

BLESKOVÉ DORUČENÍ

Spousta firem nabízí rolety, u kterých nemohou garantovat brzký termín doručení. Můžeme tak najít krásné rolety za skvělou cenu, ale při objednání si nevšimneme, že doručení proběhne v řádu měsíců. 

Pokud se zrovna blíží léto a my chceme náš domov uchránit před dotěrnými paprsky, je tato doba dost dlouhá a objednání rolet se tak dost míjí účinkem.

Naše rolety Den a noc doručíme do deseti dnů, a pokud bude Vaše objednávka nad 2800 Kč, doručíme je na vlastní náklady. 

VÁŽÍME SI STÁLÝCH ZÁKAZNÍKŮ

V případě většího nebo pravidelného odběru nabízíme svým klientům speciální akce a slevy, protože si věrných zákazníků vážíme.

clanek_003

Důvodů, proč koupit rolety od společnosti FEXI, je nespočet. Na rozdíl od konkurence se pyšní opravdu prémiovou kvalitou rolet i skvělou zákaznickou podporou. 

Ačkoliv můžete objevit levnější varianty, vždy si pamatujte, že taková cena může být na úkor kvality jejich provedení. Rolety jsou velmi výrazným prvkem interiéru, a proto si na jejich výběru dejte záležet. Konkurence Vám nikdy nenabídne takovou kvalitu a široký výběr vzorů a barev jako společnost FEXI. Oceníte také snadnou a velmi rychlou montáž, kterou konkurence nezaručí. 

Pokud se tedy rozhodnete pro duo rolety, rozhodněte se pro FEXI. Dáte tím přednost prémiové kvalitě.