Rolety Den a noc a šroubovák zdarma

Jedno Murphyho pravidlo říká: jsou situace, kdy se jakýkoliv nástroj stává kladivem. Znáte to také? Hledáte například šroubovák na dotažení silonu u rolety Den a noc, přičemž nacházíte jen příliš velké, moc malé, nebo jen křížové. Nakonec tedy použijete příborový nůž, abyste to „nějak“ utáhli. Nezřídka při tom něco zničíte. Máme dobrou zprávu – správný šroubovák najdete teď v každém balení rolet, které budete zavěšovat nebo vrtat na okno!

sroubovak_1

Šroubovák k montáži rolet na okno

Sice snad každý doma má nějaké nářadí, a najít vhodný nástroj na utažení silonového vodicího lanka nebude nijak náročné, ale řekli jsme si, že když už jsme Vám ulehčili montáž tím, že rolety Den a noc dodáváme už složené, uděláme ještě další krok a přidáme šroubovák, kterým vodicí silon snadno dotáhnete.

Podmínkou je, že si objednáte sadu buď na zavěšení na okno, čili pro montáž bez vrtání, nebo sadu pro montáž s vrtáním na okno. Jiné typy montáže vyžadují vrtání do stěny nebo do stropu, a tam se vodicí silon nepoužívá, takže šroubovák není zapotřebí.

!!!POZOR!!!

Šroubováky máme jen v omezeném množství, takže nabídka platí do vyprodání zásob a je tedy časově omezená. Prostě kdo dřív přijde, ten šroubuje.

Používejte profesionální nástroje

Každý řemeslník Vám potvrdí, že kvalitní nástroj je polovina kvalitní práce. A nemusíte být ani profesionál a živit se přestavbami bytů, abyste mohli mít profesionální nářadí. Například kvalitní značková vrtačka nemusí ani být o tolik dražší než nějaká bezejmenná, kterou koupíte v nějakém obchodním řetězci hned vedle pečiva nebo krmení pro psy.

A i když pak nářadí použijete jen 2x za rok, je s ním mnohem jednodušší, rychlejší a kvalitnější práce. Kombinace levné vrtačky se slabým výkonem spolu s nekvalitním vrtákem a tvrdým betonem zdi způsobí, že místo úhledné díry pro hmoždinku vyklovete do zdi nevzhledný kráter. A pak musíte řešit následky, nejčastěji povoláním profíka.

sroubovak_2

I tak zdánlivě banální úkon jako dotažení nějakého šroubku si zaslouží správné nářadí. Je znám případ, kdy americký úřad pro vyšetřování leteckých nehod zkoumal pád letadla, při kterém zemřeli všichni lidé na palubě. Výsledkem šetření bylo, že se uvolnila matka vinou špatně namontované závlačky a letadlo přestalo být ovladatelné. Na první pohled nepodstatná součástka za pár haléřů a nepozornost při práci způsobila katastrofu.

Neumíme si představit scénář, kdy nedotažené vodicí lanko rolety způsobí smrt desítek lidí, ale pro Vaše pohodlí opravdu používejte vždy vhodné nářadí. Třeba už jen proto, abyste nepoškodili malý šroubek, se kterým by po stržení zářezu na hlavě už nešlo nijak manipulovat.

Rolety od FEXI – kvalita a bezproblémová montáž

FEXI je jednička na trhu s roletami Den a noc. Podívejte se na několik důvodů, proč právě FEXI je tou nejlepší volbou pro toho, kdo hledá kvalitní rolety Den a noc:

  • Naše rolety Vám přijdou již složené. Opravdu – jako jedni z mála, pokud ne opravdu jediní, všechny rolety před odesláním složíme. Místo desítek drobných součástek Vás čeká jen složená roleta s několika dalšími prvky pro uchycení, a to je vše.
  • Montáž našich rolet zvládnete za 2 minuty. Díky již složeným roletám můžete přistoupit k montáži rovnou. Pokud si zvolíte montáž bez vrtání, jde vlastně jen o zavěšení rolety na 2 háčky a napnutí ovládacího řetízku. Ale ani montáž s vrtáním není nijak složitá. Pokud jste už někdy drželi vrtačku v ruce, čeká Vás asi 5 minut práce.
  • Naši zákazníci vyjadřují v 99% případů spokojenost. Máme desetitisíce spokojených zákazníků. Mnozí nakupují opakovaně, a dokonce nás sami doporučují. Za to jsme jim vděční, ale je to zároveň pro nás výzva a závazek udržet tak vysokou kvalitu produktů a služeb.
  • Nabízíme největší výběr látek na trhu. Stovky barev, vzorů a dekorů poskytují zákazníkům výbornou možnost přizpůsobit svůj výběr každému interiéru a jedinečnému vkusu každého.
  • Zasíláme vzorky látek zdarma. Chápeme, že vybírat jen na internetu a spoléhat se na to, že na monitoru je vidět stejná barva, jako pak bude ve skutečnosti, chce velkou dávku důvěry. Na požádání proto zasíláme vzorník až 8 vybraných látek. Můžete si doma zkusit, jak bude látka vypadat na Vašem okně ještě před nákupem.
  • Doprava zdarma. Pokud nakoupíte rolety za minimálně 2800 Kč, zaplatíme náklady na dopravu místo Vás. V závislosti na rozměrech a vybrané látce to může představovat rolety na čtyři okenní křídla.
  • Propracovaný systém slev. Množstevní slevy, věrnostní slevy i jednorázové akce k různým příležitostem, to vše dělá rolety od FEXI ještě atraktivnější. Pokud si správně zkombinujete slevy a nakoupíte v období, kdy probíhá nějaká slevová akce, můžete nakoupit rolety i s více než 50% slevou.
  • Partnerská spolupráce. Máte zájem si s FEXI slušně přivydělat? Nabízíme partnerský program, ve kterém dostanete provize z uzavřených obchodů. Domluvte se třeba se sousedy v domě a objednejte všem rolety od FEXI. Máte stavební firmu nebo jste architekt? Doporučte naše rolety svým zákazníkům!
  • Naše skvělá zákaznická podpora. V průběhu výběru, nákupu i po něm, máte kdykoliv možnost vše konzultovat s naší zákaznickou podporou. Na rolety Den a noc se specializujeme, takže o této oblasti víme vše. Pomůžeme se zaměřením oken, s výběrem, montáží a s jakýmkoliv problémem, který Vás ohledně rolet tíží. Zavolejte a vyzkoušejte nás.

A nyní tedy navíc ještě se šroubováčkem zdarma.