Prosvětlete Váš byt s roletami Den a noc FEXI

Hledáte způsoby, jak snadno, jednoduše a bez větších investic prosvětlit Váš domov? Máme pro Vás hned 5 tipů. Kromě tradiční světlé výmalby, světlého nábytku či zrcadel Vám s tím mohou skvěle pomoci také námi nabízené rolety FEXI. 

V ponurém a temném interiéru se Vám může žít dobře jen stěží. Pokud však do interiéru vpustíte trochu světla a dopřejte mu menší modernizaci, uvidíte, že rázem bude působit daleko příjemněji a Vy se v něm budete cítit mnohem lépe. 

clanek_001

5 tipů, jak jednoduše prosvětlit Váš domov

Jak tedy snadno a jednoduše prosvětlit interiér svého domova? 

Vpusťte do prostoru dostatek světla

Aby interiér Vašeho domova vyzařoval skutečně příjemnou atmosféru, musíte do něj pustit dostatek denního světla. Kromě toho, že je tedy dobré okna zbavit všech tmavých závěsů, které průchodu světla zbytečně brání, a ve kterých se drží prach, nezapomínejte okna pravidelně umývat. Nahromaděná špína a nečistoty mohou průchod světla také negativně ovlivňovat. 

S ideálními světelnými podmínkami u Vás doma Vám pak mohou pomoci i námi nabízené rolety Den a noc FEXI. Právě ty Vám totiž pomohou vpustit do Vašeho domova přesně tolik světla, kolik chcete. Dále pak nezapomínejte ani na umělé osvětlení či svíčky

clanek_002

Pořiďte si světlé rolety FEXI

Rolety FEXI nejen že vytváří v interiéru přesně takové světlo, které chcete, ale zároveň také představují nadčasový doplněk, který si u nás můžete pořídit v jakémkoliv světlém odstínu. 

Rolety Den a noc od FEXI představují minimalistickou a elegantní variantu zastínění, která do interiéru propouští požadované množství denního světla, příjemně reguluje ostrý sluneční svit a zároveň se během chvilky dá prakticky zcela zatemnit. 

Rolety FEXI se velice snadno ovládají, jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a díky skutečně pestré škále nabízených barev se skvěle hodí do každého interiéru. Pokud tedy hledáte nové zastínění do interiéru, který chcete prosvětlit, jistě si z naší nabídky vyberete právě takové rolety, které se do něj budou perfektně hodit. 

Jestliže jste se tedy již rozhodli, že právě rolety Den a noc od FEXI budou u Vás doma regulovat světlo, pojďme se nyní společně podívat na to, jaký odstín můžete zvolit.

Co se týče průhlednosti látek rolet FEXI, tak obecně platí, že čím tmavší tkaninu zvolíte, tím většího zastínění dosáhnete. Všechny látky rolet Den a noc FEXI ovšem částečně propouští světlo a nejsou 100% zatemňující. Většího zastínění můžete jednoduše dosáhnout pořízením tmavšího odstínu a vyšší gramáží. Největší míry zastínění dosáhnete tehdy, pokud si pořídíte zatemňovací rolety Den a noc z řady Blackout. Ty poskytnou Vašemu domovu co možná největší zatemnění. Ovšem i blackout látky Vám na našich stránkách nabízíme ve světlejších odstínech, aby si ty pravé pro svůj domov vybral skutečně každý.

Konkrétní odstín pak vybírejte především dle svých požadavků. Co se týče našich rolet, nabídka je skutečně velmi pestrá. Kromě shine bílé, perleťové, slonovinové či klasické bílé můžete vsadit také na bílé odstíny z blackout řady, jako například krémovou, přirozeně bílou nebo pískovou. Světlých odstínů zkrátka máme v našich vzornících skutečně mnoho, a vybere si tak u nás zaručeně i ten nejnáročnější zákazník. 

A jestliže si nejste jisti, jaké světlé rolety Den a noc FEXI zvolit, nechte si zaslat až 8 vzorků zcela zdarma, a vyberte si tak ten pravý odstín přímo z pohodlí domova. 

Správně odhadnout, jak budou rolety po instalaci v interiéru působit, nemusí být totiž vůbec snadné. I když na našem e-shopu uvádíme obrázky, které nejsou jen ilustrativní, ale maximálně ukazují, jak rolety skutečně vypadají, každý monitor může být nastaven jinak, proto může docházet k rozdílům v jednotlivých odstínech. Právě proto Vám nabízíme vzorky látek, se kterými si představu uděláte daleko lépe

Pokud si tedy nejste jisti, jaký odstín nových rolet Den a noc Fexi ideálně zvolit, neváhejte a objednejte si nezávazně vzorky látek. Jsou zdarma a dorazí k Vám domů skutečně rychle.

Vidět vzorky konkrétních látek v obchodě či na internetu Vám neusnadní výběr tak, jako když je můžete vidět naživo přímo u sebe doma. Nejlepší je tedy nechat si od nás poslat vybrané vzorky a ty si následně doma přiložit k podlaze, nábytku, oknu či ke stěně v dané místnosti, a až poté si rolety v klidu objednat. 

Vymalujte stěny na bílo

Interiér Vašeho domova nemůže působit světlým, čistým a vzdušným dojmem, pokud je vymalován tmavými barvami, které jsou již navíc oprýskané. Pokud je to tedy alespoň trochu možné, vymalujte svůj domov na bílo (nebo na béžovo), a zbavte se tak staré výmalby nebo případně i starých nevzhledných tapet. 

clanek_003

Nezapomínejte na zrcadla

Že zrcadla dokáží opticky zvětšit každý prostor je známý fakt. Zároveň ho však dokáží také opticky prosvětlit a udělat ho daleko vzdušnější. Vhodně umístěné zrcadlo dokáže jednoduše rozjasnit i skutečně tmavou místnost. Ideální obzvlášť je, pokud zrcadlo umístěné blízko světelného zdroje, díky čemuž v interiéru vytvoříte skvělou atmosféru. Jedinečná světelná kompozice dodá interiéru pomyslný šmrnc. 

Vsaďte na světlý nábytek

Pokud jste již interiér svého domova vymalovali, umyli jste okna a pořídili jste si nové rolety od FEXI, je nejvyšší čas na renovaci nábytku. Záleží na Vás, zda upřednostníte koupi nového, či ten starý přetřete na bílo. 

Pokud však nechcete, aby Váš domov vypadal až příliš bíle či dokonce sterilně, můžete vsadit na nábytek ze světlého dřeva. Ten rovněž působí vzdušně, a navíc k Vám domů vnese trochu přírody. 

clanek_004

Shrnutí na závěr

Způsobů, jak můžete interiér svého domova prosvětlit, je zkrátka skutečně mnoho. Záleží tedy pouze na Vás, čemu dáte přednost. Zároveň však vždy pamatujte, že k tomu, aby interiér působil světlým dojmem, je zapotřebí, aby v něm bylo uklizeno