Prodloužili jsme záruku až na 4 roky

Občas se může zdát, že doba kvalitních výrobků je dávno pryč. Spotřebiče vypovídají službu přesně den po skončení záruky, na nábytku se objeví oděrky, sotva o něj něco jen zlehka otřete a věci leží déle na reklamačním oddělení než doma v šuplíku. Na druhou stranu díky těmto bohužel často až všedním zkušenostem nebereme kvalitně provedenou práci jako samozřejmost a dokážeme ji řádně ocenit. A my ve FEXI věříme, že kvalitní práce nikdy z módy nevyjde. Což je taky přesně tím důvodem, proč jsme pro Vás od 5. 4. 2021 prodloužili záruku až na dlouhé 4 roky.

clanek_001

Rolety Den a noc, které opravdu vydrží

Kvalita ovšem nepřijde jen tak náhodou. Stálo nás to (a vlastně stále stojí) pot a dřinu, při které se denně snažíme, abyste doma vždy rozbalili ten nejlepší výrobek. Zachováváme dobré tradice, hledáme moderní inovace, zkrátka věříme, že jakmile rolety Den a noc od FEXI jednou pověsíte, jen tak je nesundáte. Tedy kromě velkého úklidu a stěhování. A abyste dokázali věřit s námi, protože přece jenom opatrnosti nikdy není dost, prodloužili jsme záruku u všech našich rolet, které byly zakoupeny od 5. 4. 2021, až na 4 roky

clanek_002

Nebojíme se Vám slíbit takto dlouhou záruku, protože:

  • naše rolety Den a noc jsou již složené a mají stabilní konstrukci,
  • používáme prvotřídní materiály, u kterých máme již ověřenou kvalitu,
  • pro všechny způsoby montáže pro Vás točíme srozumitelná instruktážní videa, se kterými nemůžete udělat chybu,
  • před každou objednávkou se ještě telefonicky ujišťujeme, zda jste opravdu vybrali tu správnou roletu. 

Výhody nákupu na FEXI

Není to ovšem jen nekompromisní kvalita rolet, kvůli které stojí za to vybrat si pro nákup vnitřního stínění právě FEXI. Oceníte také:

  • pravidelné tipy a videonávody, v nichž zohledňujeme nejčastější dotazy o roletách Den a noc,    
  • možnost nechat si zaslat až 8 vzorků látek zcela zdarma
  • a příjemný zákaznický servis, který je tady pro Vás od pondělí do pátku mezi 8:00 a 16:00 a rád zodpoví i odbornější dotazy o vnitřním stínění.