Proč Vám po objednávce rolet voláme?

Když si objednáte rolety Den a noc od FEXI, můžete čekat, že Vám vzápětí zavolá někdo z našeho zákaznického oddělení a celou objednávku s Vámi projde a ověří. Je to celkem ojedinělá služba, která zajišťuje hned několik důležitých věcí. Pojďme si ukázat, jak velká je to pro Vás výhoda.

clanek_001

Neuděláte chybu v měření

Na našem webu najdete bohatou sekci návodů a postupů jak pro zaměření okna, tak i pro samotnou montáž rolety. Přesto stále hrozí, že jsme se vzájemně nepochopili a z nákresů a videí prostě není každému úplně jasné, jak okno správně změřit a objednat ten správný rozměr rolety.

To je hlavní důvod našeho ověřovacího volání. Každou roletu totiž vyrábíme na míru těm rozměrům, které od Vás obdržíme v objednávce. Předcházíme tak situacím, kdy si zákazník objedná rozměr, který ve skutečnosti nebude na okně sedět kvůli zvolenému typu instalace.

Velmi často řešíme při ověření i individuální požadavky na atypické řešení, speciální rozměr atd., a to vše rovnou upravujeme.

Vyberete správnou kazetu

Naše rolety dodáváme ve třech různých kazetách – Otevřená kazeta, POLO kazeta a MAXI kazeta. Každá z nich má své typické použití. Například Otevřená kazeta má jako svou největší výhodu možnost instalace bez vrtání, jen prostým zavěšením na okenní rám. MAXI kazeta zase nabízí možnost velmi široké rolety díky zpevněné a vyztužené konstrukci.

Někteří zákazníci by mohli chtít montáž bez vrtání, ale mají hodně široké okno – více než 160 cm. To by mohla být kombinace, kterou nelze nakonfigurovat. Otevřená kazeta je sice jako jediná vhodná pro montáž bez vrtání, ale rolety širší než 160 cm už neunese.

Telefonická konzultace tento problém odhalí ještě před zahájením výroby a Vy si ušetříte nepříjemnosti s montáží, případně proces reklamace.

Zvolíte správný typ montáže

Montáž bez vrtání je velmi oblíbená. Trvá doslova pár minut a nepotřebujete k tomu téměř žádné nářadí. Rozhodně ne vrtačku. Není ale vhodná v každé situaci. Jsou například okna, která se vůbec neotvírají. Jsou to vlastně jen takové prosklené stěny – tam by nebylo, jak rolety zavěsit. Nebo chceme zakrýt celý okenní výklenek. To bychom zřejmě zvolili montáž s vrtáním do stěny.

Jelikož každý typ montáže vyžaduje trochu jiné příslušenství, je celkem důležité, abychom v objednávce viděli, jakou montáž plánujete. Už jen proto, abychom přibalili šrouby a správné háčky. Navíc se u různých druhů montáží malinko liší postup zaměření okna. U vrtání do zdi například bude potřeba zvolit o něco větší šířku rolety, aby pak překryla celé okenní křídlo.

Opět se můžete spolehnout na to, že při telefonátu s naší zákaznickou podporou ověříme i tento bod, abyste měli naprostou jistotu, že roleta bude opravdu na míru Vašim potřebám.

clanek_002

I orientace ovládacího řetízku je důležitá

Naprosto typické nasazení našich rolet je, když je okno dvojdílné s klikou uprostřed. Jedna půlka okna se dá normálně otevírat, a když je potřeba, druhá, pevná část okna, se dá páčkou uvolnit také. Například když myjete okna.

Máte-li otevřenou kazetu a plánujete-li montáž bez vrtání, potřebujete změřit každou polovinu okna zvlášť – nepředpokládejte, že jsou obě části okna stejně široké. Ale také určitě chcete, aby roleta, která bude vpravo, měla řetízek také vpravo, a naopak ta levá zase měla ovládací prvky vlevo. Je to samozřejmě proto, aby Vám jeden řetízek nevisel uprostřed okna a nepřekážel u kliky okna.

Na takový detail se dá při objednávce zapomenout – prostě jen necháte předvolenou stranu, odešlete objednávku a malér je na světě. Tedy byl by, kdybychom Vám nezavolali a všechno neověřili, včetně správně zvolené strany pro ovládání rolet. Můžete být v klidu.

Telefonicky si můžete i upravit délku řetízku. Což je velká výhoda. Pro malá okna nabízíme délku řetízku od 50 cm nebo naopak pro těžko dostupná okna máme řetízek až 200 cm dlouhý.

Sami se nás na cokoliv zeptejte

Možná i Vás samotné napadne při našem rozhovoru něco, na co byste se chtěli sami zeptat. To není žádný problém. Rádi Vám s čímkoliv, co se týká naší stínicí techniky, poradíme a pomůžeme. A to buď v průběhu našeho telefonátu pro ověření objednávky, nebo nám zavolejte či napište kdykoliv jindy na naši zákaznickou linku. Na Vaše dotazy se těší Jakub Jirka, Sylva, Henrieta, Zdenka, Monika a další.

Rolety FEXI – jistota kvality

To, že si naši zákazníci volí naše rolety opakovaně, svědčí nejen o jejich kvalitě a snadné montáži. Velkou roli v tom hraje i naše skvělá parta na zákaznické péči. Zkuste jim zavolat s čímkoliv, co se týká našich rolet, a uvidíte sami.

Těšíme se na slyšenou.