Proč rolety Den a noc nikdy nevyjdou z módy?

Hledáte vhodnou alternativu zastínění do Vašeho domu? Rádi byste si pořídili takové rolety, které budou trendy i za několik desítek let? Vsaďte i Vy na rolety Den a noc od Fexi

clanek_001

Nestárnoucí rolety Den a noc Fexi  

Vybrat vhodné rolety, které nikdy nevyjdou z módy a krásně zapadnou do každého interiéru, nemusí být zase tak těžké. Pokud vsadíte na rolety od Fexi, máte vyhráno. V čem jsou tedy tyto rolety tak výjimečné a jedinečné

Správné zastínění domova je pro komfortní život velmi důležité. Proto je zapotřebí pořídit si takové zastínění, které by do domu pouštělo dostatečné světlo, zároveň příjemně regulovalo sluneční svit a během chvilky se dalo úplně zatemnit. Rolety Den a noc od Fexi Vám toto vše nabízí. Právě díky této vysoké funkčnosti budete s roletami Fexi velmi spokojeni i za řadu let.

clanek_002

Praktičnost a funkčnost rolet Fexi

Praktičnost, funkčnost, a především naprostá jednoduchost je tím, čím rolety Fexi nejvíce vynikají nad konkurenčními roletami. Už během výběru budete mile překvapeni pestrou a širokou nabídkou. Rozsáhlé možnosti při výběru kazet, barev, upevnění i ovládání Vás jistě nadchne. Vybírat můžete z mnoha typů rolet, desítek barevných odstínů, tří typů kazet, pěti způsobů upevnění a dvou variant ovládání.

Rolety Fexi se navíc díky všem svým vlastnostem skvěle hodí do malého okna v koupelně i velkého okna v obývacím pokoji. A pokud máte strach, abyste se v naší široké nabídce neztratili, můžete si v klidu projít našeho průvodce nákupem, který Vám pomůže vše hravě zvládnout a na nic nezapomenout.

Jen co Vám rolety Fexi přijdou domů, budete nadšeni, jelikož Vám rolety přijdou již složené. Následné upevnění rolet bez nutnosti vrtání lze považovat za naprosto nadčasové řešení. Žádné vrtání, žádný nepořádek, žádné díry, pouze snadné zavěšení nebo přilepení kazet během pár minut. To je způsob upevnění rolet, který je mezi uživateli obzvlášť oblíbený. Pokud se ovšem vrtání nebojíte, můžete si samozřejmě pořídit takové rolety Fexi, které lze jednoduše navrtat do zdi nad okno nebo do stropu.

Snadné není pouze objednání, instalace a upevnění rolet, ale také následná manipulace a ovládání. Rolety Fexi Vám nabízí hned dvě možnosti ovládání. První je nestárnoucí klasika v podobě ovládání pomocí řetízku, která z módy nevyjde nikdy. Ovšem i druhou variantu, tedy elektrické rolety na dálkové ovládání, lze považovat za moderní alternativu, která bude trendy již napořád. Navíc je dálkové ovládání díky chybějícímu řetízku bezpečné pro děti.

Jedinečný design rolet Fexi

To, co Vás u rolet Den a noc okouzlí hned na první pohled, je bezpochyby luxusní design, který se nikdy neokouká, a navíc se skvěle hodí do každého domu, bytu i chalupy. Stylový design a prvotřídní materiály jsou zkrátka kombinací, která bude trendy vždy. 

Konkrétně máte na výběr ze tří typů kazet a mnoha typů rolet, které si můžete objednat v jakémkoliv nabízeném odstínu. Vybírat můžete z opravdu velmi pestré nabídky prémiových barev a látek, kterou byste jinde jen těžko hledali. Tóny mandarinky, ostružiny či pistácie? Luxusní zlatá, elegantní bílá nebo originální měděná? To není žádný problém. Pro rolety od Fexi určitě ne. 

clanek_003

Proč rolety Fexi nikdy nevyjdou z módy? 

Na závěr si pojďme shrnout, proč tedy rolety Den a noc od Fexi nikdy nevyjdou z módy a proč jsou pro Váš domov to pravé. Jedná se zkrátka o nadčasový, jednoduchý, moderní a funkční způsob zastínění domu i bytu, který bude v oblibě již napořád. Rolety Fexi jsou velmi jednoduché na upevnění i ovládání a zároveň působí čistým a elegantním dojmem. I přes jejich kvalitní zpracování a prvotřídní materiály jsou navíc rolety Fexi cenově snadno dostupné všem