Objednejte si vzorky rolet

Odhadnout, jak budou rolety působit po instalaci v jednotlivých místnostech bytu, nemusí být snadné. Na našem e-shopu uvádíme obrázky, které nejsou jen ilustrativní; ukazují, jak roleta opravdu vypadá.

Můžete si vybírat z kompletního sortimentu rolet Den a noc. Najeďte myší na kategorii Vše, klikněte na kazetu kterou chcete. Pro rychlejší orientaci volte otevřenou kazetu. Když poté sjedete myší kousek níže naleznete filtr podle barev a míry zatemnění. Použitím filtru zúžíte finální výběr. Nejvěrnější obrázek vzorku naleznete v detailu každého produktu a to vždy na 4. fotce.

Fotky jsou velmi pečlivě upravovány, aby se odstín naprosto shodoval. Ale monitor našeho grafika nemusí být shodný s monitorem Vaším, proto může docházet k posunu barev.. 

Nicméně chodit po bytě s notebookem a přikládat ho k oknu není moc praktické. Nabízíme proto vzorky látek, se kterými si představu uděláte přeci jen o něco lépe.

Jak si objednat vzorky rolet?

Je to velmi snadné. Vyberte si takové rolety, látky a design, o kterých si myslíte, že by ve vašem bytě vypadaly dobře. V tomto okamžiku není vůbec potřeba přemýšlet třeba o typu kazety, či o tom, na jaké straně rolety má být ovládání.

Postupovat lze dvěma způsoby:

  • můžete se procházet přímo v nabídce rolet. Vyberete si rolety podle řady: Silver, Gold, Platinum, Diamond. V každém typu rolet Den a noc je uvedeno i to, v jakých kazetách je dodáváme. Standardně jsou k dispozici Otevřená, Polo a Maxi kazeta.

    Jakmile zobrazíte výpis rolet, můžete si vizuálně vybrat látku a design a kliknout na konkrétní vybranou roletu. V detailu rolety si můžete přečíst spoustu důležitých informací – jak změřit okno, jak roletu namontovat apod. V tuto chvíli je pro Vás nejdůležitější, abychom vybranou roletu dodávali v rozměru, který potřebujete. Pokud ale nemáte nějaké specifické rozměry, svůj rozměr v nabídce většinou najdete.

    Všimněte si, že součástí názvu rolety je i kód látky. Například Roleta Den a noc, Oriental černá bříza, AA 107 má kód látky AA 107. Zaznamenejte si ho někam a pokračujte v hledání a prohlížení dalších látek. Vždy, když najdete látku, která vás zaujala, poznamenejte si její kód.

  • hledejte jen látku v seznamu vzorků. Jak jsme říkali – ve chvíli, kdy vybíráte jen typ látky a vzor, nemusíte řešit nic jiného. Klidně tedy jděte na naši nabídku vzorků zdarma a jen očima vybírejte vhodnou látku. Výhodou je, že máte všechny látky a jejich kódy na jednom místě.

    Jestli si chcete prohlédnout ilustrační obrázek, stačí na vybranou látku kliknout a dostanete se do detailu konkrétní rolety. Tím získáte představu, jak vypadají rolety nainstalované v místnosti.

Jakmile máte vybrané nějaké látky, stačí na stránce vzorků zdarma vyplnit jednoduchý formulář. Zadejte své jméno a e-mailovou adresu, abychom vás mohli kontaktovat. Do textu zprávy vypište kódy látek (maximálně 8 látek) a také svou poštovní adresu, na kterou vám vzorník zašleme.

Nabízíme největší počet látek na trhu s roletami Den a noc a také největší počet látek jako vzorky zdarma. Přesto – pokud si ani z 8 látek nevyberete, zkuste nás kontaktovat e-mailem či telefonicky a nějak se domluvíme. Můžete: