Jakou vybrat kazetu pro rolety Den a noc

Rozhodli jste se pro Rolety den a noc – moderní řešení v oblasti stínění? Pak kromě výběru použité látky, vzoru, šířky a výšky, musíte také rozhodnut o typu kazety. Rádi vám představíme naše tři typy kazet pro rolety den a noc.

Otevřená kazeta

otevrenakazeta

Největší předností této kazety je nízká váha a malá velikost, takže ji můžete umístit téměř všude. Tuto kazetu dodáváme již smontovanou. Díky sešroubovanému plastovému profilu je roleta pevná a je tak zaručena její kvalita a pohodlné ovládání.

Právě šroubovaný plastový profil je velkou výhodou oproti konkurenčním roletám. Tuto kazetu můžete upevnit 4 způsoby – zavěšením, vrtáním do okna, do stěny i do stropu. Otevřená kazeta je vhodná pro Rolety Den a noc 

Můžete si vybírat z šířek 30 až 160 cm a z výšek 150 a 220 cm nebo až 240 cm. V nabídce pro Vás máme 2 barvy kazet – bílou a hnědou.

Chcete si prohlédnout videonávod na montáž otevřené kazety? Navštivte naši poradnu.

POLO kazeta

polokazeta1polokazeta2

Tento systém je unikátní v tom, že nabízí možnost mnohem větší šířky rolety, a to 30 až 210 cm. Je to díky pevnější konstrukci kazety, která tak vydrží větší namáhání v ohybu než otevřená kazeta. 

Poloviční kazeta nabízí spojení krásy s užitečným. Roleta je chráněna v hliníkovém profilu, ale přitom neztratila svou lehkost. Má tak zadní profil a vrchní kryt z pevného a lehkého kovu. Komponenty jsou sešroubované. 

Poloviční kazeta se nedá zavěsit na okno, ale dá se na něj navrtat. Tuto kazetu můžete upevnit 3 způsoby – vrtáním do okna, do stěny i do stropu. Kazeta je vhodná pro Rolety Den a noc.

Můžete vybírat z šířek 30 cm až 210 cm a z výšek 150 cm a 220 cm nebo až 240 cm. Kazetu nabízíme v bílé a hnědé barvě. 

MAXI kazeta

maxikazeta

Tento typ kazety vyhledávají ti, kteří hledají největší luxus, perfektní zpracování a funkčnost. Je vhodná pro velké zasklené plochy a také uspokojí ty, kteří potřebují XXL rozměry rolet. 

Roleta je mnohem lépe chráněná před prachem a dalším znečištěním, než jak je tomu u ostatních systémů. Hliníkový profil lemuje všechny strany rolety, ze spodní části se pouze vysunuje látka. 

MAXI kazeta se nedá zavěsit na okno. Tuto kazetu můžete upevnit vrtáním do okenního rámu, vrtáním do stěny nebo do stropu. Roleta však nemá postranní silony. V případě, že je potřebujete, prosím informujte nás o tom. 

Kazeta je vhodná pro Rolety Den a noc. Můžete vybírat z šířek 30 cm až 240 cm a z výšek 150 cm a 220 cm nebo až 240 cm. 

Kazetu nabízíme v bílé, hnědé a stříbrné barvě.

V čem jsme lepší než konkurence?

roleta-den-nocskladani-rolety

Asi by nebylo v pořádku, kdyby někdo říkal, že je horší než konkurence. Nicméně my máme jasné důkazy. Posuďte sami výhody rolet den a noc od FEXI:

  • Naše rolety Den a Noc mají i v základní otevřené kazetě zadní plastový nosný profil. To u konkurence není běžné. 
  • Mechanismy pro ovládání jsou k profilu šroubované
  • Po stranách rolet je umístěn tzv. airbag. Jedná se o díl z tvrzeného plastu. V případě extrémního pádu rolety může dojít k prasknutí zadního plastového profilu, ale nedojde k poničení celé rolety. Díky tomuto systému je zajištěna dlouhodobá funkčnost a kvalita systému. Navíc od nás vždy dostanete kladku na ovládací řetízek a montážní sadu, dle vašeho výběru, zdarma. U varianty zavěšení nebo vrtání na okno navíc dostanete i vodící silony.
  • Dodáváme rolety už složené, a to za srovnatelné nebo dokonce nižší ceny, než má konkurence. Jinde většinou pošlou jen dílky, které si musíte sami sestavit. Jestliže potřebujete větší množství rolet, bude jejich skládání opravdu záležitostí na delší zimní večery.

Rozhodněte se tedy pro nejlepší volbu – Rolety den a noc od FEXI.