Fexi na TV Nova – v pořadu Snídaně

Připravte si kávu a užijte si skvělý start do nového týdne s pořadem TV Nova Snídaně a Fexi.cz! V pondělí 25.3.2024 ráno nás čeká speciální reportáž, která vám přiblíží svět stínící techniky a nejnovější trendy pro rok 2024. 

Nejenže se dozvíte vše o stále populárnějších roletách Den a noc, ale také budete mít jedinečnou šanci zapojit se do naší soutěže a vyhrát poukaz na jejich nákup v hodnotě 5000 Kč na fexi.cz. Pokud chcete vyhrát, stačí odpovědět na soutěžní otázku. A tu správnou odpověď najdete v tomto krátkém článku níže.

snidane_banner01blog

Chcete zjistit, jak proměnit každou místnost ve vašem domově v útulný a moderní prostor? Fexi a TV Nova vám přinášejí jedinečnou příležitost! Nenechte ujít exkluzivní reportáž v rámci pořadu Snídaně, kde se zaměříme na stále populárnější rolety Den a noc – trendy produkt roku 2024 ve stínicí technice.

Proč sledovat reportáž?

Rolety Den a noc jsou skvělou volbou pro každou místnost. Ať už hledáte řešení pro dětský pokoj, koupelnu, kuchyni, jídelnu či ložnici, vždy mají co nabídnout. S jejich unikátním a velmi chytrým principem můžete dokonale regulovat množství světla ve vašem interiéru.

Díky střídání průhledných a neprůsvitných pruhů látky, které se vzájemně překrývají, můžete snadno docílit přesně té úrovně zastínění, jakou zrovna potřebujete. Stačí malý pohyb, pruhy látky se vzájemně posunou a je to.

Pokud chcete použít rolety Den a noc do místnosti, která má být zatemněna více, doporučujeme zvolit látky s vyšší gramáží. Jelikož čím vyšší gramáž látky je na roletu použita, tím více brání průchodu slunečního světla do místnosti. Nechceme vám nic podsouvat, ale tato informace je vzhledem k soutěži v pořadu Snídaně celkem zásadní :-).

snidane_banner02blog

Rolety ke snídani?

Pro svou oblíbenost a praktičnost se rolety Den a noc dostávají i na televizní obrazovky. Nyní konkrétně tedy do pořadu TV Nova Snídaně.

Reportáž vám přinese nejen praktické informace o roletách Den a noc, ale také inspiraci pro vaše bydlení. Zjistěte, jaké jsou nejnovější trendy ve stínící technice a jak rolety mohou obohatit váš domov a usnadnit vám život.

Slibujeme, že v reportáži zazní odpovědi na klíčové otázky týkající se stínící techniky:

  • Jaké jsou aktuální trendy ve stínění interiérů?
  • Kam všude se hodí rolety Den a noc a proč?
  • Jak správně vybrat látku?
  • Proč jsou tyto rolety tak oblíbené?
  • Jaké jsou možnosti montáže rolet?
  • Proč zvolit rolety Den a noc?

Zapojte se do soutěže!

snidane_banner03blog

Nenechte si ujít ani soutěžní otázku, která zazní během pořadu. Ze správných odpovědí na konci pořadu vylosujeme šťastného vítěze, který získá voucher v hodnotě 5000 Kč na nákup rolet na webu fexi.cz.

A to ještě není všechno! My sami jsme také spustili podobnou soutěž. Probíhá na našem Facebooku. Princip je stejný – správné odpovědi na soutěžní otázku slosujeme, a vítěze odměníme voucherem pro nákup našich rolet v hodnotě 500 Kč.

Nezapomeňte se zapojit

Sledujte reportáž na TV Nova a nezapomeňte se zapojit do obou soutěží – jak té v televizi, tak na našem Facebooku! Staňte se součástí naší komunity a získejte šanci vyhrát poukaz na nákup rolet, které promění váš byt v útulný domov.