Fexi na TV Nova – Rady ptáka Loskutáka

Připravte si televizní ovladače a v neděli 24. března 2024 v 10:25 naladíte TV Nova na jedinečnou reportáž v oblíbeném pořadu "Rady ptáka Loskutáka". Tentokrát bude hlavním tématem něco, co je nám všem blízké – zdravý spánek.

04_B

Jak možná souhlasíte, kvalitní spánek je základem našeho každodenního života a může mít obrovský vliv na naše celkové zdraví a pohodu. A právě proto si nenechte ujít tuto zajímavou reportáž.

Proč sledovat "Rady ptáka Loskutáka"?

Tento pořad již dlouhá léta přináší divákům cenné tipy a triky, jak zlepšit a zpříjemnit život doma. V nadcházející reportáži se dozvíte, jak správně vybrat rolety Den a noc, které jsou nejen funkčním, ale i estetickým doplňkem vašeho interiéru. Ať už potřebujete rolety do dětského pokoje, koupelny, kuchyně, jídelny či ložnice, Fexi má řešení pro každý prostor.

Ve spolupráci s TV Nova a pořadem "Rady ptáka Loskutáka" jsme se rozhodli podělit o jedinečný tip, jak si zlepšit spánek, a to pomocí revolučních rolet den a noc, které jsou k dostání na našem e-shopu fexi.cz. Tyto rolety jsou v současnosti jedním z nejžádanějších produktů roku 2024 v oboru stínicí techniky. 

Jak rolety den a noc pomáhají se spánkem

V reportáži v pořadu "Rady ptáka Loskutáka" se dozvíte, že rolety Den a noc mohou výrazně přispět k lepšímu a zdravějšímu spánku. Díky možnosti regulace světla si můžete vytvořit ideální prostředí pro váš noční odpočinek. Tento aspekt je zásadní pro zdravý životní styl a celkovou pohodu.

Rolety Den a noc pracují na jednoduchém, avšak geniálním principu střídání pruhů látky, které umožňují precizní regulaci světla v místnosti. Tímto způsobem můžete snadno vytvořit ideální podmínky pro váš spánek nebo relaxaci během dne, a to vše s pouhým pohybem ruky.

A teď pozor! Nejenže vás v neděli čeká fascinující reportáž o zdravém spánku, ale máte také jedinečnou šanci zúčastnit se naší soutěže na Facebooku. Sledujte reportáž, zapojte se do soutěže a vyhrajte dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup rolet Den a noc na fexi.cz. Soutěž běží až do 26. března, kdy vybereme šťastného výherce.

480-1_poukaz-na-nakup-fexi-rolet

Chcete víc? No prosím – pečlivě sledujte celou reportáž. Nebojte se, půjde asi o 4 až 5 minut vašeho času. Přímo v reportáži budete mít šanci vyhrát jeden ze třech kupónů, každý v hodnotě 4000 Kč na nákup na našem e-shopu.

Ale to hlavní je, že v reportáži se dozvíte, jak mohou rolety Den a noc přímo přispět k lepšímu spánku. Jsme hrdí, že TV Nova zvolila pro svou reportáž právě naše rolety. Uvidíte naše rolety v akci – všimněte si našeho loga. To je skvělá příležitost uvidět, jak naše rolety skutečně fungují v praxi.

Nezapomeňte, že kromě šance vyhrát v soutěži, je sledování této reportáže skvělou příležitostí dozvědět se více o tom, jak zlepšit kvalitu vašeho spánku. Věříme, že pořad "Rady ptáka Loskutáka" vám, stejně jako našim roletám, pomůže najít cestu k lepšímu a zdravějšímu životu.

Takže nezmeškejte v neděli 24. března v 10:25 na TV Nova pořad Rady ptáka Loskutáka. Těšíme se na vás a přejeme hodně štěstí v obou soutěžích!