Elektrické rolety Den a noc od FEXI

Komu by se chtělo zvednout se z pohodlného křesla či sedačky jen proto, aby zatáhl roletu, když mu slunce svítí do očí při sledování televize? To je pohoda, když si můžete na dálku rolety stáhnout, aniž byste se museli pohnout, či snad dokonce vstávat!

Máte doma spoustu oken a prosklených ploch a přemýšlíte nad jejich zastíněním? Pravděpodobně jste výběr zúžili na rolety nebo žaluzie. Pokud ale očekáváte kvalitu a pohodlí, věnujte určitě čas elektrickým roletám Den a noc od FEXI. Naše interiérové elektrické rolety se ovládají se pomocí dálkového ovládání, které si můžete například pověsit na zeď.

Rolety lze zastavit v jakékoliv poloze. Pokud chcete, můžete si nastavit až 6 poloh, do kterých roleta sjede na jedno zmáčknutí. 2 pozice jsou určené na nastavení krajní horní a krajní dolní pozice, a 4 další jsou určeny pro částečné zatažení rolety.

Rolety den a noc s elektrickým ovládáním vybavujeme tichým a úsporným motorkem, který nepotřebuje žádné kabely ani speciální přípravu pro zapojení. Jistě se obejdete bez elektrikáře a montáž zvládnete sami za pomoci našich návodů k montáži. Neprosto nepřipadá v úvahu, že byste museli tahat nějaké dráty po zdi, nebo do ní dokonce sekat, dělat revizi elektrických skříní apod. Úsporný motor na dálkové ovládání je totiž napájen pomocí dobíjecích lithiových baterií s výdrží 3 až 6 měsíců do nutnosti dalšího dobití při denním provozu cca 1 minuta.

Další výhodou je to, že se nemusíte vůbec omezovat ve výběru barev a dekorů. Všechny typy rolet Den a noc z naší nabídky totiž umíme dodat i s tímto moderním a ekologickým elektrickým ovládáním. Jedním kanálem ovladače můžete ovládat až 10 rolet. Navíc můžete ovládat všechny kanály zároveň, takže si pohodlně stáhnete všechny rolety na celém bytě najednou nebo po místnostech či po oknech.

Motor i dobíjecí lithiové baterie, které jej pohánějí, jsou ukryté v mechanismu rolety uvnitř trubky. Vzhledově tedy nijak neruší. Pohon je tak vlastně neviditelný, vhodný i pro dodatečnou montáž na už instalované rolety Den a noc, bez nutnosti přívodu kabelů.

ovladac

Elektrické rolety Den a noc FEXI vynikají zejména:

  • velice tichým motorovým pohonem
  • kombinovaným ovládáním – dálkovým ovladačem
  • možností ovládat až 60 rolet jedním ovladačem
  • neomezeným výběrem látek ze všech vzorníků na našem e-shopu
  • neviditelným designem
  • chráněným patentem šetřícím energii
  • funkcí automatické kontroly odchylky síly navíjení
  • funkcí elektronického nastavení až 6 mezních pozic – 2 koncové a 4 průběžné
  • dobíjecími bateriemi, které vydrží 3-6 měsíců při době provozu 1 minuta za den

Elektrická roleta na baterii je jedinečná roleta, která nabízí komfort dálkového ovládání bez nutnosti kabelového napájení. Navíc se rolety FEXI chovají ekologicky. Není totiž nutné měnit baterie pohonu – stačí je včas dobít.