Dárkový poukaz na rolety Den a noc

Důvěra a věrnost našich zákazníků nás opravdu těší. Jsme rádi, že díky Vám jsme se stali jedničkou na trhu s roletami Den a noc. Pravidelně proto míváme na naše rolety různé slevy a akce jako dárek pro naše zákazníky. Pokud se i Vy chcete radovat z dávání, můžete nyní využít náš dárkový poukaz na nákup rolet FEXI.

clanek_01_cz

Praktický dárek

Zejména v předvánočním období často řešíme, zda zvolit dárek vzbuzující emoce nebo spíš ryze praktický dárek. Možná je Vám hloupé dávat někomu obálku s penězi, protože ty nejsou moc osobní. Obdarovaný si je asi nevystaví na poličce. Prostě je utratí.

Jsou ale životní okolnosti, kdy je příjemné, když dostaneme nějaký finanční dar, nebo nějaký slevový kupón na věci, které potřebujeme. Proč ale nedarovat rovnou přímo rolety Den a noc, když víme, že po nich naši blízcí touží, ale zatím je to pro ně velká investice?

Úskalí rolet jako dárku je samozřejmě více:

  • Netrefíte rozměr. To je samozřejmě problém. Rolety Den a noc vyrábíme na míru pro každé okno. Měřit na návštěvě rozměry okna je hodně podezřelé – moment překvapení je pryč. Navíc je dobré změřit opravdu každé okno zvlášť a nespoléhat se na to, že jsou prostě stejná. Občas je třeba výklenek o pár centimetrů jinak široký v různých místnostech.
  • Vyberete špatnou barvu či vzor. To, co se líbí jednomu, to nemusí sedět jinému. Vkus má prostě každý jiný. I když obdarovaného člověka znáte velice dobře, výběr barvy raději nechte na něm.
  • Zvolíte nevyhovující typ montáže. Rolety Den a noc lze namontovat několika způsoby. Každý má své výhody i nevýhody. Například montáž rolet bez vrtání je hotová za 2 minuty. Rolety se jen zavěsí na okenní rám. Na druhou stranu ale někdo preferuje zakrytí celého okenního výklenku, což už vyžaduje vrtání do zdi.

Přesto nyní můžete někomu darovat rolety Den a noc, přičemž celý proces výběru mu zůstane, ale o překvapení nepřijde. Darujte mu prostě poukaz na rolety Den a noc v hodnotě od 500 Kč. Cenu poukazu si můžete sami určit. Pokud v nabídce nenajdete hodnotu, kterou byste potřebovali, prostě do poznámky k objednávce poukazu napište, jakou hodnotu má poukaz mít.

Po zakoupení Vám bude vystaven poukaz na nákup rolet na www.fexi.cz s unikátním kódem, který stačí zadat v 1. kroku objednávky. Hodnota poukazu se pak z celkové ceny nákupu odečte.

Dárkový kupon Vám vystavíme na částku, kterou budete potřebovat. Stačí ji napsat do poznámky v objednávce.

Kupón bude odeslán i s průvodním dopisem na Vámi zadanou adresu. Můžeme ho poslat přímo obdarovanému nebo Vám, abyste mohli poukaz předat osobně.

Takový dar jistě ocení každý, kdo staví, rekonstruuje nebo alespoň koketuje s myšlenkou na zlepšení svého bydlení.

Rolety den a noc Bříza