Co jsou rolety bez vrtání?

Rolety bez vrtání jsou skupina rolet, které při instalaci nevyžadují vrtání do rámu okna, zdi, ani do stropu. Jsou vybaveny háčky či úchyty, které se jen zavěsí na rám okna a nesou kazetu s roletou. Výhodou je jejich snadná instalace i demontáž.

Montáž rolet bez vrtání

Montáž rolet bez vrtání

Rolety Den a noc jsou velmi vhodné pro montáž bez vrtání. Vyrábíme je vždy na míru pro každého zákazníka. A jelikož rolety dodáváme již složené, je jejich montáž ještě jednodušší. Celá montáž rolet se tak skládá jen v zavěšení dvou háčků na horní okno okna a zajistí se oboustranně lepící páskou.

Háčky mají dostatečnou sílu k tomu, aby bez problémů unesly celou kazetu i s roletou. V případě potřeby, jako třeba při velkém úklidu a mytí oken, je možné roletu z háčků snadno sejmout a okno umýt. I v případě stěhování je to snadné – celou roletu si prostě odvezete do nového bytu.

Pokud jen nasadíte rolety do oken bez vrtání, předejdete problémům s omezením záruční doby oken a případného poškození okna při neodborné montáži.

Přesvědčte se sami, jak snadná je montáž okenních rolet bez vrtání v našem videu. Celou montáž můžete s trochou šikovnosti zvládnout během 2 minut.

 

Montáž bez vrtání