Hodnocení obchodu

5,0 1353 hodnocení
5
1335x
4
15x
3
2x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
GS Avatar autora | 27.1.2019
Jsem velmi spokojená s pracovníky obchodu i paní manažérkou. Jsou úžasní a velmi ochotní. Objednala jsem si Rolety den a noc bílé barvy do celého bytu. Rolety přišly ještě dříve než uplynulo 10 dnů, mám je namontované od 27.12.2018. Nevrtala jsem, mám je pověšeny na oknech. Jeden závěsný díl nedopatřením praskl a paní manažérka mi poslala náhradní, za což jsem jí velmi vděčná. Dávám 5 HVĚZDIČEK.
SM Avatar autora | 27.1.2019
...maximálně, doporučuji...
MS Avatar autora | 27.1.2019
Objednávala jsem z toho obchodu už po druhé a veliká spokojenost, rolety jsou úžasné a tvoří krásnou součást místnosti, zútulní ho a za ty peníze prostě luxusní. Můžu jen doporučit
FS Avatar autora | 27.1.2019
Lehká instalace a vypadají skvěle.
AH Avatar autora | 27.1.2019
Spokojenost! Rolety vypadají skvěle.
Avatar autora | 27.1.2019
+ kvalita, rychlost, cena

lépe sladit montážní materiál barevně - na bílá okna se "zlaté" šroubky vzhledově nehodí - použil jsem svoje stříbrné ( hliník )
Avatar autora 17.7.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za Váš nápad, líbí se nám. Pokusíme se ho implementovat :) Přejeme hezký den tým FEXI
JS Avatar autora | 27.1.2019
snadná montáž, rychlé dodání, zajímavá cena jen info pro zlepšení - dodané šroubky ve "zlaté" barvě se na bílé rámy oken nehodí ( spíš na hnědá okna ), jsou rušivé na pohled,použil jsem svoje "stříbrné", které tak nekontrastují s bílým oknem jinak max. spokojenost s výrobkem
Avatar autora | 27.1.2019
+ Perfektní komunikace, před realizací zakázky si vše telefonicky ověřují a upřesňují, rolety jsou krásné a snadno se montují, vše perfektní!
- Žádnou neznám

Avatar autora | 26.1.2019
+ Osobni kontrola rozmeru rolet a spravnosti mereni,dobra komunikace,jednoducha instalace a dobry navod.a dobry napad.
- 1 rolete chybela saturna,budeme muset dokoupit a dodelat pozdeji.a snad najdu navod na cisteni a udrzbu.

Avatar autora 17.7.2019
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Chybějící saturnu Vám posíláme v obálce. Stačí ji připevnit na roletu a vše bude fungovat jak má. Omlouváme se za způsobené potíže. Návod k čištění naleznete zde: https://www.fexi.cz/jak-nakupovat-rolety/rolety-den-a-noc-udrzba/ V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Velmi rádi Vám poradíme :) S pozdravem tým FEXI
M Avatar autora | 26.1.2019
Maximální spokojenost! Komunikace skvělá a rolety perfektní.
JR Avatar autora | 26.1.2019
vše OK Díky.
MM Avatar autora | 26.1.2019
jsem spokojený
JN Avatar autora | 26.1.2019
Jsem velmi spokojená a mile překvapená jak barvou, tak i kvalitou materiálu. Rychlá a jednoduchá montáž, profesionální jednání. Vřele doporučuji.
HZ Avatar autora | 26.1.2019
Velmi spokojená, příjemné jednání, pomohli a poradili při měření a jak s montáží. Průběžná informace jak je na tom moje zakázka. Vřele doporučuji.
VR Avatar autora | 24.1.2019
Také mohu vřele doporučit. Příjemné jednání, skvělá kvalita, jsme moc spokojeni.
Avatar autora | 24.1.2019
+ vše splněno na 100% není nejmenší námitka

Avatar autora | 23.1.2019
+ Rychlost
+ Výborná komunikace

Nemám, jdu namontovat rolety a uvidíme
VM Avatar autora | 23.1.2019
100%
Avatar autora | 23.1.2019
Před potvrzením objednávky telefonicky ověřena správnost zadání.
Avatar autora | 23.1.2019
+ seriozní a férové jednání